Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-29, 16:57   #4076
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
yyyyyy też mam z żyrafką - jedna taka rozpinane po bokach a druga na środku

A co polecały zamiast zwykłych kapci? Klapki??
To pewnie ta sama, tylko że u Ciebie w normalnych cenach sprzedają a u mnie zdzierają

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
a nie masz jakichś domowych kapci, żeby zabrać? Przecież nie muszą być nowe

A tak w ogóle to aż tak bardzo się spaceruje po tym oddziale? Gdzie Wy chcecie chodzić?
Bo tak sobie myśle, że skoro u mnie wypuszczają po 2 dobach (przy SN) to się chyba nie nachodzę za dużo zresztą nawet nie wiem gdzie bym miała iść??Dziecko będzie ze mną, mąż jak przyjedzie też....

zapowiedzieli się nam znajomi na wieczór, że wpadną. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej jakoś nie mam ochoty na towarzystwo
mam domowe małpki, które uwielbiam, ale takich położna odradzała. Ogólnie odradzała włochate, pluszakowe kapcie ;D

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Z mojej przewidzianej do porodu nie da się wyjąć cycka, nie pomyślałam o tym. Muszę przymierzyć, ale raczej się nie da.
Ja właśnie też mam taką jedną którą bym chętnie wzięła, ale jak bym urodziła SN ( mam nadzieję) później by chcieli mi dziecko na piersi położyć to średnio bym się czuła gdyby mi koszulę do góry podwijali w tym celu

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora