Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-29, 17:18   #2016
witaminkaccc
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

basiula... w karcie przyjęcia wpisali: przedwczesny poród

ale chyba ugadałam sie z mati i na świat jeszcze sie nie spieszy, choc podobało jej się w szpitalu i obiecała pani położnej że tam wróci... ( notabene babki zajefajnie!!!! teraz już nie boje się porodu, bo napatrzyłam się na nie przez te dni:P )... ale dopiero za min 15 tyg.

lekarze sympatyczni, pomocni, położne też.... nawet przez chwile miałam całą sale na wyłączność, tak sie rozpakowywały dziewuszki :P na 24 łóżka tylko 3 dorosłe dzidzie-dziewczynki i moja kruszynka same chłopy

martwiłam się najbardziej o koty, bo już wczoraj nie chciały jeść z tęsknoty, a dziś nie schodzą z kolan

najgorsze ze bałagan w domu a nie wolno mi narazie sprzątać a tu trzeba odkurzyc, uprać.... ehhh.. po kolei :P

no i dodam, że leżenie 24h/7 to nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuda... kompa nie miałam, bo modliłam się żeby przeszło wszystko i żeby do domu wyjśc... nie chciałam się tam zadomawiać, czy jakoś tak :P ale obiecałam że na poród wrócimy

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

basiula, az w szoku jestem :P mam nadzieje ze juz zadnej z nas taka sytuacja sie nie przydarzy

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-07-29 o 17:19
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora