Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-30, 19:51   #771
ewula83
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Laski ale czemu Wy mówicie, że łóżeczko turystyczne jest niestabilne??? Miałyście takie? Nie. Więc po co głupie hasła, że jest niestabilne?? Jak się kupi łóżeczko za 100 zł to oczywiście, że jest gówniane i może być niestabilne, ale łóżeczka lepsze od 200 zł turystyczne mają 7 nóżek i jakoś się nie przewracają a ja zamierzam przeznaczyć na łóżeczko 200-500 zł i kupić dobre

Uska to bardzo mi pasuje szukam od 2 h łóżeczka i czytam opinie... Niby Arti jest dobry o taki ale jestem niepewna tej firmy...
Za bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz,kazdy ma prawo do wyrazania swojego zdania.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Tak bardzo Wam zazdroszcze Waszych sytuacji, Oczywiscie nie wszystkie są idealne, każdy ma jakies problemy.. Zawsze chciałam zajsc w ciąże planowaną, wyczekiwać z utęsknieniem na dziecko, stworzyć dom z ukochanym mężczyzną, usamodzielnić się, być niezależną od innych, a co mam ? Ciężka droga przedemną.
Wiecie tak myślę, żeby odpuścic, nie załatwiac tego L4, bo na prawdę ciężko mi z tym wszystkim, miałabym dodatkowe 9 stówek to fakt, ale ja nie wiem czy mam siły wysłuchiwać. ..
Nie martw sie,wszystko sie ulozy.Wiem,ze masz ciezko,ale mysl pozytywnie.

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Co za pogoda pada i pada.Wczoraj wieczorem ewakuowałam się z mężem do mojej siostry spać bo na przeciwko nas wybuchł ten gaz w mieszkaniu w Pruszkowie .Hałas jak nie wiem od karetek i straży ,niebiesko w domu i stwierdzilśmy ,ze jedziemy do nich.Oczywiście wczoraj wymiotowałam jeszcze po drodze i u nich,a dzis juz mi przeszło.Teraz jak sie połoze w sypialni do łózka to mam widok co strazacy robia w tym mieszkaniu.Normalnie tvn24 na zywo
Ogladalam,ta akcje w telewizji,masakra.