Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann - cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-31, 01:11   #3670
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - cz. X

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Ja też napinam skórę, ale rzadko używam depilatora bo zanim zacznę depilować to 15 razy włączę i wyłączę go , więc tak 30min dobre siedzę zanim depilator dotknie moich nóg.
No właśnie,najgorsze jest zacząć,później to jakoś leci

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:
Napisane przez nikaczekolada Pokaż wiadomość
Ja tam się nie patyczkuję .. pachy zawsze depilatorem traktuję minuta i po sprawie ;D A z nogami największy problem mam goleniach.. wszedzie bym mogła ale goleń jest najtrudniejsza czescia ciała do przetrwania .. napinanie skóry nic nie daje, chłodzenie kostkami lodu tym bardziej nie, ogrzewanie też nie.. masakra jakaś.. dlatego ja nogi traktuję zwykłą maszynką a depilator idzie w ruch pod paszki ;D

22nika27 Ja też pomyślałam , że myje twarz żelem antycellulitowym i myślałam "Jak ona na to wpadła - może faktycznie szybko pozbywa się wągrów, bo jak antycellulitowy wyrównuje skórę to z pewnością wypłucze wągry"
Tez czasem pojadę pachy depilatorem,wtedy nie widać czarnych kropek chociaż

A myśl ubawiła mnie niesamowicie

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:
Napisane przez vanadis Pokaż wiadomość
a nie wrastają Wam włoski ? bo mi tak i nie wiem co zrobić jakie rady posiadacie ?
ja przed pierwsza depilację strzeliłam sobie kielicha a że mnie szybko łapie stan zadowolenia to nie miałam problemów z bólem
Mi nie wrastają.
Wrastają za to po goleniu bikini maszynką,ale depilatorem znów za mocno boli w tym miejscu,plastrów w sumie tam nie próbowałam,ale raczej za dokładnie tego się nie zrobi.
No i jestem w kropce

Co do alkoholu przed pierwszym użyciem depilatora też myślałam,ale jakoś dałam rade bez

Potem nagłówki gazet,że kobiety wpadają w alkoholizm przez depilowanie się

Edytowane przez Kachnaaaa
Czas edycji: 2011-07-31 o 01:14
Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora