2011-07-31, 17:09
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
Cytat:
Napisane przez glamour9
długaśne  i ładny kształ mają pazurki u stópek 
|
Właściwie nic z tym kształtem wielce nie robię - tym bardziej cieszę się, że się podobają 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
stopy masz normalne, z czego tu się smiać... 
widzę że się wskazujący zawija pazurek? ehh te wskazujące to mają z tym zawijaniem, a kcuki z pekaniem 
|
Oj tak zawija się... ale szkoda mi z tego powodu w króciakach śmigać... już wolę dłuższe z zawijającym się wskazującym 
Cytat:
Napisane przez framebasics
Ea89 z czego tu sie smiac  ? Pazurki ladne, zarowno u rak jak i u stop  A ja bym chciala taki kolor, jak na tym przeklamanym zdjeciu (dloni) 
I teraz uwaga: zostalam zaproszona na randke  !
|
Jak nie ma się z czego śmiać to super ;p Dzięki... a mnie się ten RZECZYWISTY kolor bardzooo podoba Szkoda, że fotka tego nie oddaje. JAKĄ RANDKĘ? ;p
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Moje nowe paznokcie, zmobilizowałam się i po tygodniu prawie chyba zmalowałam nowe.
tam pod spodem jest wzorek konadowy, ale ledwie go widać (cytrynki takie), za jasny podkładowy zrobiłam i żółte owocki się zgubiły.
brokatowa mgóełka z GR nr 166 na 2zdj, bo oczywiście zmobmlowało mi (ale uwaga tym razem bezbarwny połozony na końcu a nie sam lakier)
aha i tak jak pisałam wcześniej, skrócone o jakieś 2/3 pazurki.
|
Ten wzorek się właśnie świetnie prezentuje... tak jakbyś po prostu na pomarańczowym lakierze odbiła żółte cytrynki - właśnie pasuje, że są takie delikatne!
|
|
|