Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spot PiSu
Wątek: Spot PiSu
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-31, 20:08   #162
_vixen_
Zakorzenienie

Dot.: Spot PiSu

Tragiczny spot, nawet w sumie mnie nie zdziwił, musiałabym na głowę upaść, żeby na PiS zagłosować. Tym spotem pewnie przekonali wiele osób, że nie ma co oddawać głosu na tę partię. Już nie wspominając o tym, jak niskim poparciem "cieszył sie" Lech Kaczyński przed katastrofą.
Po trupach do celu, ktoś ich szybko przejrzał zaraz po katastofie...

Śmieszy mnie także wypisywanie głupot, jak to Tusk oddał śledztwo Rosjanom, jak to raport czy tam "opowieść" jest nierzetelny i podobne pierdoły. Niektórzy chyba nie uświadamiają sobie, że katastrofa zdarzyła się na terytorium Rosji i to niesie ze sobą pewne konsekwencje, to nie nasz grajdołek, gdzie możemy sobie porządzić. Wszyscy eksperci od wypadków lotniczych i prawa...
Czy naprawdę wierzą w to, że na miejscu Tuska Jarosław tupnął by nóżką, groźnie spojrzał na Putina, który schowałby się do kąta i cale śledztwo by prowadził SAM ?
Ciekawa też jestem, jakie wyniki śledztwa by usatysfakcjonowały tych niezadowolonych? Spisek PO i Putina? Przecież PiSowcy nie uwzględniają żadnej winy polskich pilotów, co zakrawa o paranoję.

A uśmiech Macierewicza podczas snucia teorii o katastrofie jest naprawdę obrzydliwy. Widać wyraźnie, jaką temu człowiekowi sprawia satysfakcje jątrzenie.

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2011-07-31 o 20:09
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując