Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-31, 21:43   #921
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
byłam wywołać wymioty, bo już nie mogłam wytrzymać, ale się nie udało, widocznie mój żołądek jest pusty... cholery można dostać
Jem sobie teraz chlebek z twarożkiem i pomidorkiem

przepraszam, że piszę Wam w porze kolacji o takich problemach, ale jakoś mi to ulgę przynosi wybaczycie
ehh, najgorzej właśnie jak męczy cały dzień i nic nie można z tym zrobić znam ten ból

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Tak. Że to nie jest złość, że sie zawiodłam. Że ma miesiąć na poukładanie swojego zycia, pod koniec sierpnia ma przyjsc z zaswiadczeniem,ze sie leczy inaczej nie bedzie miał praw do dziecka.
Pewnie analizuje każde słowo, bo jego znajomość polskiego daje wiele do życzenia.
dobrze, że mu tak napisałaś. Moim zdaniem powinnaś się odciąć zupełnie od niego teraz, ale ja nigdy takich problemów nie miałam i może źle myślę

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Dobranoc, zmykam spać