Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-01, 11:51   #883
diatoma
Zadomowienie

Dot.: Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011

niutka ja nie jestem taka wspaniala, te koszule owszem i upiore , ale na prasowanie czekaly juz 2 tyg, a jak tż potrzebuje a nie ma zadnej uprasowanej to sam prasuje. ja wiem ze Bozia rączki dała!, ale juz mnie wkurzaly bo wisza na widku w duzym pokoju, a ze Tymo tyle spal to sie zlitowalam. ja nie znosze prasowac. niech zna od czasu do czasu moje dobre serce!
tż się pewnie bal ze dopiero Tymo mial tą chrype i nie chcial zeby sie to powotrzylo. no ale ja tu rządze:p

wyobrazcie sobie ze dalam teraz Tymkowi polowe sloiczka zupki jarzynowej ktorej nie lubil do tej pory, nie dosc ze pięknie zjadł to jeszcze nawet sliniaka nie ubrudzil! padlam, popil to 150ml mleka i zaliczyclismy juz 2 posilek! zaluje tylko ze calego slocizka mu nie dalam.ale nie sadzilam ze w ogole zje! a lyzeczka jak slicznie juz je! i w ogole lyzeczka jest czerowna z bialym napisem Happy i on w czasie jedzenia patrzy na ta lyzeczke jak zahipnotyzowanyjak nia ruszam to wodzi wzrokiem w kazda strone

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora