Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-01, 13:19   #689
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Baaardzo ładna

Aniqa, śliczne zdjęcie z sesji.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość

bardzo ładne to zdjęcie! czekamy na więcej

hej a ja od rana na nogach, byłam w urzędzie a potem w hurtowni kosmetycznej. A potem uciekł mi tramwaj, a co za tym idzie autobus i musiałam godzinę czekać ale już jestem w domku. Miałam iść dziś do fryzjera ale tak mi się nie chce już, że pójdę innym razem :P
w ogóle wczoraj wieczorem TŻ mi oświadczył, że musimy poważnie porozmawiać o nas. Także jutro będziemy rozmawiać, nie mam pojęcia o czym hehe, ale powiedział, że nie mam się czego bać :P a jutro w ogóle idziemy w końcu na tego Pottera do kina i już się nie mogę doczekać
Dziękuję sama nie mogę się już doczekać reszty

O kurcze, jakby mój Tż powiedział, że musimy o nas porozmawiać, to bym się zaczęła bać bo on zazwyczaj nie ma takich pomysłów, żeby o nas porozmawiać, ale skoro Twój powiedział, że nie masz się czego bać..ciekawe o co chodzi

Ja jestem dzisiaj ledwo żywa, ostatnio cały tydzień wcześnie wstawałam, nawet wczoraj wstałam o 5:15 bo jechaliśmy z Tż-tem i jego kolegą na giełdę oglądać samochody-ale moje przeczucie się sprawdziło i kupiliśmy z Tż-tem nowe auto

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Dalenka już tylko 5 dni jak się z tym czujesz?