Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-01, 13:34   #2009
shehzadi
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Dzięki dziewczynki, jesteście kochane. Już mi z Wami lepiej.
Niestety obawiam się, że wraz z upływem czasu znowu odejdzie mi chęć na posiadanie dzieci.
Toto Paryż jest niestety pierońsko drogi. My, ze zniżkami Tża, płaciliśmy po 60 euro za noc za pokój . Tańsze są hostele, ale po pierwsze, trzeba je zamówić dużo wcześniej, a po drugie, zazwyczaj trzeba współdzielić pokój z obcymi ludźmi. W każdym razie, rok temu w czerwcu średnia cena za hotel to było 100 euro za noc za pokój. Mówię tutaj o hotelach 2-3 gwiazdkowych. Szczególnie NIE polecam hotelu Etap Porte de Vanves ponieważ był to najbrudniejszy hotel w jakimkolwiek zdarzyło mi się mieszkać. Uciekliśmy z niego po pierwszej nocy. Droga jest też komunikacja miejska i jeżeli zamierzacie nią podróżować, to zaopatrzcie się w plecaki ze stelażami, bo na większości stacji metra nie ma wind i trzeba bagaże tachać po schodach.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora