Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Który kolor włosów lepszy? Zdjęcia
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-01, 14:19   #8
Kingulaaa
Zadomowienie

Dot.: Który kolor włosów lepszy? Zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Diableria Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny

Chciałabym zapytać Was o poradę: w jakim kolorze włosów będzie mi ładnie? Jestem typem Lato.
Od kilku lat farbuję moje włosy na czerwienie i choć mi się podobają to wydaje mi się jednak że za bardzo rzucam się w oczy z tym kolorem i chciałabym to zmienić. No i mam dosyć ciągłego farbowania odrostów Ostatnio pomyślałam że zapuszczę naturalne i mam już jakieś 3cm odrostów ale mój naturalny kolor to taki ciemny blond, jak u większości Polek. Z tym że mam delikatne złote refleksy, ale to takie delikatne. Jedno ze zdjęć przedstawia mnie we włosach mojego chłopaka(ciut jaśniejszych niż moje naturalki), wydaje mi się że taki kolor mógłby mi pasować ale nie wiem, doradźcie mi coś proszę
Proszę też o ewentualne sugestie dotyczące makijażu, zazwyczaj podkreślam mocno oczy kreską i maskarą a cieni używam w neutralnych odcieniach brązu. Na zdjęciach mam szminkę na ustach ale prawie nigdy nie maluję ust więc nie sugerujcie się tym. Ubieram się w ciemne barwy bo wydaje mi się że w jasnych źle wyglądam. Czy słusznie?

Proszę o poradę <3
Moim zdaniem ciemny blond, bądź jasny słoneczny brąz. Na 3zdjeciu wg mnie świetnie!

Co do kolorów w makijażu, jak piszesz neutralne brązy pasują, beże także. Co powiesz na barwy pastelowe? Myślę, że przy blondzie będą Ci pasować.

Ciemne barwy wg mnie nie bardzo. Powinnaś postawić na pastele, srebro, pastele, czekoladowe brązy. Oczywiście wszystkie rady daje pod kątem włosów ciemny blond/ jasny brąz.

Pozdrawiam!

razem od 09.03.2010 !

zaręczeni od 15.11.2012

ślub 19.09.2015

Kocham i jestem kochana
Kingulaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując