2011-08-01, 17:13
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poprawki w ciagu dniazeby wygladac swiezo ladnie a nie odwrotnie..
Cytat:
Napisane przez AniolZinnegoSwiata
a jaki to puchaty pedzel?jaki polecicie z jakiej firmy? podklad uzywam mineralny bare minerals,ale ostatnio testuje i szukam dalej idealu i uzywalam boujours "healthy mix"-ale on jest straszny ,daje efekt od razu spoconej skory..-niezdrowo wygladajacej,schodzi blyskawicznie
|
HM to dobry podkład, ale nie dla każdego. Jak moja skóra jest przesuszona, to trzyma się dobrze, a jak ma "gorszy dzień" i się świeci, to spływa mi z twarzy po 2 h... Od kilku dni używam Revlon Colorstay i jestem nim zachwycona!! Jego nazwa jest jak najbardziej trafna - trzyma się cały dzień, nawet na bardzo treściwym, silnie nawilżającym kremie! Malowałam się o 9 rano, jest 18.05 i ani razu nie używałam dziś pudru Trzeba tylko pamiętać o dobrym nawilżeniu skóry, bo podkład świetnie podkreśla wszystkie suche miejsca i porządnie matuje (nie jest to płaski mat, skóra po prostu wygląda na czystą i suchą, ale nie przesuszoną).
Do poprawek w ciągu dnia polecam pędzel Retractable kabuki brush Ecotools - jest mięciutki, dobrze rozprowadza puder, można go zamknąć i nie pobrudzi nam się w kosmetyczce. Kupisz go w Superpharm
|
|
|