Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-01, 19:50   #86
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
no to jest taka... okrągły kołnierzyk i bufiaste rękawki. Nie jest taka mega poważna
Ale mam taką czarną marynarkę z wywijanymi rękawami. Nie jest super elegancka ale też nie sportowa wiec myślę że się nada

Wiecie co? Ja jestem chyba... jak to moja mama kiedyś określiła - słaba psychicznie. Ta świadomość żę mam jutro rozmowe i nie będzie przy mnie tż... siedze i Strsznie się uzależniłam od niego...
oj... oj... to nie dobrze..
Ale rozumiem, że to jest dlatego, że wtedy bedziesz go potrzebować
A nie ma takiej mozliwości, żeby poszedł tam z Tobą i chociaż czekał przed drzwiami?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Ja może nie tyle stresuje się tym, że nie będzie przy mnie Tż -ta jak mam jakieś stresujące rzeczy do załatwienia ale sam fakt, że muszę iść np. na taką rozmowę kwalifikacyjną. Stres mnie zjadaTak samo jak mam gdzieś zadzwonićAle czasem wolę iść sama gdzieś i postresować się sama niż z Tż-tem bo jak jestem w stresie to Tż mnie uspokaja a ja jestem nerwowa i się wyżywam
dastin jest offline Zgłoś do moderatora