Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przeniesienie! bardzo ważne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-01, 21:35   #2
baleron
BAN stały

Dot.: przeniesienie! bardzo ważne

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Mam do was sprawę Mianowicie- ze względów osobistych, a właściwie z powodu mojej mamy nie składałam papierów na studia nigdzie poza moim miastem. Dostałam się na kierunek, na który chciałam z zapasem, jednak rodzice zmienili zdanie i miałabym możliwość studiowania gdzie indziej, tylko, że jest już za późno.

Otóż- dostałam się na Politechnikę Lubelską na Budownictwo, a chciałabym przenieść się do Gdańska na ten sam kierunek także na Politechnikę. Jutro będę dzwoniła do dziekanatu dowiedzieć się czy jest jakaś szansa, ale co wy o tym myślicie, może komuś się udało. Tam bym się dostała bez żadnych problemów, matura napisana bardzo dobrze, starczyłoby punktów, tylko no właśnie- nawet tam nie składałam. Proszę o szybką odpowiedź, sama nie wiem jak umotywować moją prośbę do dziekana, jeśli nie uda się teraz, to będę próbowała za pół roku (na PL jest rozliczenie semestralne), a jak nie to za rok, ewentualnie bede brała udział znowu w rekrutacji, chociaż niestety w ostatnim wypadku stracę tylko czas
Uważam, że nie masz szans. Bo każdy, który nie dostał się tam gdzie marzył, a miałby szansę dostać się na inny uniwerek, ale nie uiścił tam opłaty i nie złożył chęci uczestniczenia w rekrutacji składałby zażalenia i wówczas powstałby bigos.
baleron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując