Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-02, 07:24   #1010
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hej mamusie
Witam z rana jako tako z lepszym humorkiem bo pogoda się polepsza

Ah rozłąka z rodzina coś o tym wiem. Co prawda ja nie musiałam wyjechać ale moj mężuś tak Dostał ofertę pracy z Polskiej firmy na wyjazdy zagraniczne. Zgodził się tylko ze względów finansowych. Jest co 9-14 dni w domu no ale to nie to samo co jakby był ze mną cały czas. Puki co musi jeździć musimy skończyć remont naszego mieszkania no i teraz dzidzi się pojawiła. A ja to za wielkiej wypłaty nie mam. Ta nasza Polska rzeczywistości. Jest bardzo ciężko. Przeżywamy rozłąkę ale jak któraś to napisała coś za coś. Najbardziej boli dzień wyjazdu jak widzę ten smutek w oczach TZ. Mam nadzieje ze od Nowego Roku zaczniemy to zmieniać
Cześć
Ja z pracy klikam, ale muszę sie ukrywać.
Zaraz będę Was nadrabiać, bo wczoraj przeczytałam Was, ale przyznaję, że tylko po łebkach (nie bić ) ...
Przeczytałam tylko post Ultra
Kochana, na pewno sie poprawi. A TZ nie ma możliwości przeniesć się do pracy w ramach tej samej firmy, ale w Polsce? Rozstanie na pewno boli, dobrze, że TZ nie wyjeżdza na długo
W Polsce jest niestety tak jak jest, czasem mam tego dość. Co z tego, że oboje z mężem pracujemy, jak przydałyby się nam jeszcze dwie wypłaty dodatkowe, żeby jakoś żyć :/
Zrobię co mam zrobić, i wracam do Was

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora