Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
Napisane przez malinka_070190

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------
czesc piekne! 
wiecie rozmawiazam wczoraj powaznie z tz i ustalilismy czego oczekujemy od zycia...
Ustalilismy, ze tz zostaje w niemczech do konca roku, ja zostaje tu. Potem tz wraca i bedzie sie staral do wojska. Jak nic z tego nie wyjdzie to zawsze mozemy wyjechac do mojej siostry do niemiec. Co o tym myslicie? Chcemy zrobic wkoncu cos czego chcemy My, a nie czego oczekuja od Nas inni...
|
Ale, że jak do wojska? Do zawodowego? 
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
Dzień dobry kochane. Dopiero mam internet  . Ominęło mnie znów zaczęcie nowego wątku  - ale czułam że tak się stanie  . Byłam na weekend w domku. Rodziców poinformowałam o ślubie cywilnym. Ucieszyli się  . Z TŻ-tem wybraliśmy już datę: 28 kwietnia 2012  . A tak poza tym to ciągle ogarniam nowe mieszkanie bo nie mam czasu żeby zrobić to raz a poządnie 
|
Jejkuuuu jak ja Wam zazdroszczę Za troszkę ponad pół roku będziesz już mężatką 
Kolejna moja znajoma dostała się na staż do pobliskiego przedszkola... Gdybym ja miała w przyszłym roku tyle szczęścia