Wątek
:
Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-08-02, 09:06
#
2103
inutil
Zakorzenienie
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Hej, hej
Jak ja lubię spać
Czy wy też moczycie zwykłe ciastka kruche w herbacie albo kawie?? Bo ja inaczej takich nie jem i miałam jedną paczkę takich czekoladowych do ciasta co kiedyś kupiłam i sobie wcinam właśnie maczając w herbacie. Jestem cała ufajdana, wszystko kapie i leci
Cytat:
Napisane przez
shehzadi
A co Wy uważacie na temat bezstresowego i nie-bezstresowego wychowania? Wiecie, że dawanie dzieciom klapsów jest teraz w Polsce nielegalne?
Ja też będę złą matką na pewno (oczywiście w mniemaniu kilku osób z otoczenia - bo w moim własnym będę najlepszą). Za nie-bezstresowym wychowaniem jestem na NIE (dokładnie wielkimi literami). Nie mówię, żeby dziecko bić, ale kary muszą być. Poza tym trzeba być stanowczym i konsekwentnym (co jest mega trudne - ale da się). Jak widzę, że dziecko z kolacją jeździ jeździkiem po całym (baardzo dużym salonie) i wali tym jeździkiem w szyby i roznosi wszędzie jedzenie a matka mówi do niego 'Antek, proszę, usiądź' - głosem bitego psa... to mnie bierze...
pani22ka
ale czy Ty masz nadwagę?? Czy po prostu chcesz schudnąć? Bo na zdjęciach tego nie widać
i dla mnie jest ok
idę pomóc teściom, bo mają młynek trochę w firmie
inutil
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do inutil
Znajdź więcej postów inutil