2011-08-02, 23:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
Na samą myśl włosy mi dęba stają wyparowałam stamtąd jak poparzona, nie czekałam na autobus tylko pieszo do centrum jakieś 1,5 km byle jak najdalej od tego miejsca
Cytat:
Napisane przez india83
(...)
Ania to niexle, dobrze, że stamtad zwiałas
(...)
ale dzis w pracy miała długa przerwe  po 8 wylaczyli prad i był totalny paraliz pracy... bez kompa ani rusz, no ja w sumie maialbym co robic i bez ale w pokoju mialam ciagle odwiedziny, bo co niektorym osobom zatrzasneły sie pokoje (mamy na czytniki) i nie mogły wejsc do siebie. sielanka trwała prawie do 12 
|
India też się cieszę, że dałam dyla 
niby tylko brak prądu, a jak cieszy 
Cytat:
Napisane przez Ana***
|
Muszę zakupić to cudo mam nadzieję, że w smaku dobre i nie natknę się na żadne suszone owoce i rodzynki ?
edit: doczytałam, że nie ma 
Jeśli chodzi o fryzurę to wolę nie wiedzieć co by z tej dzisiejszej koloryzacji wyszło 
Cytat:
Napisane przez Ana***
|
To też kupię, a gdzie to moge dostać bo w moim spożywczaku w oczy mi się nie rzuciło, w hipermarkecie pewnie będzie 
Cytat:
Napisane przez iwka28
(...)
Też ten wyścig komentuje taka para komentatorów, kurcze nie pamiętam ich nazwisk - tacy śmieszni, spokojni, ale jak nieraz coś powiedzą to śmiech w głos?
To mówisz że się za Tobą kurzyło - bosko, ja rozumiem że się ludzie muszą uczyć ale powinni to robić pod nadzorem. Niestety zakupy grupowe nie zawsze się opłacają.
(...)
A ja jeszcze tydzień i WAAAAAAKAAAAAAAAACJE - już nie mogę się doczekać, jestem zmęczona i wiele pierdół mnie drażni. Trza mi słońca!
(...)?
|
Iwka ja dziś tak z głupoty skakałam po kanałach i natknęłam się na transmisję i oglądałam, a jakże. Mąż się śmiał, że mnie tak wciągnęło 
W sumie nie ocenia się książki po okładce, ale kiedyś w necie czytając jakiś artykuł natknęłam się na stwierdzenie, że jesli chcesz wiedzieć na jakiego fryzjera trafiłeś to przypatrz się jego włosom i fryzurze i chyba c oś w tym jest.
Jestem 79 zeta w plecy chyba ze komus opchnę ten grupon
Cytat:
Napisane przez śliweńka
odliczam dni do urlopu już
a co do urodzin to bardziej wybawiłam małego Miłoszka co ma niespełna 9 miesięcy heh 
|
Śliweńko czyli nabierałaś wprawy 
Cytat:
Napisane przez ktosia86
(...)ojaaaaa nie dziwię się, że zwiałaś  (...)
|
Ktosiu na pocieszenie były rożki z Mc Donaldsa 
Zabciu skonsultuj swoje wyniki jeszcze z innym lekarzem, mojej babci lekarka wczoraj powiedziała, że reumatyzm u niej ma już stadium zwyrodnień i teraz można tylko uśmierzać ból.
Gdyby babcia byla dobrze zdiagnozowana parę lat wstecz wszystko byloby ok
czyżby ostatni post należał dziś do mnie ?
|
|
|