Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-02, 23:07   #1010
aniaaa84
Zadomowienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Na samą myśl włosy mi dęba stają wyparowałam stamtąd jak poparzona, nie czekałam na autobus tylko pieszo do centrum jakieś 1,5 km byle jak najdalej od tego miejsca

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
(...)
Ania to niexle, dobrze, że stamtad zwiałas

(...)
ale dzis w pracy miała długa przerwe po 8 wylaczyli prad i był totalny paraliz pracy... bez kompa ani rusz, no ja w sumie maialbym co robic i bez ale w pokoju mialam ciagle odwiedziny, bo co niektorym osobom zatrzasneły sie pokoje (mamy na czytniki) i nie mogły wejsc do siebie. sielanka trwała prawie do 12
India też się cieszę, że dałam dyla
niby tylko brak prądu, a jak cieszy

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Coś podobnego http://granex.pl/module-Produkty-ID-...5-lang-pl.html można dostać albo sam błonnik albo z płatkami zbóż różnych firm.
Trzeba sporo popijać wodą
(...)
Dzięki
Dobrze, że zwiałaś. Ciekawe z jaką fryzurą byś skończyła
(...)
Muszę zakupić to cudo mam nadzieję, że w smaku dobre i nie natknę się na żadne suszone owoce i rodzynki ?
edit: doczytałam, że nie ma

Jeśli chodzi o fryzurę to wolę nie wiedzieć co by z tej dzisiejszej koloryzacji wyszło

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Akurat tego nie jadłam
ale mam taki:
http://www.skapiec.pl/img/2446471-43...ziarniste.html
i taki
http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...Breakfast.html

Tylko z perełką nie jedz
To też kupię, a gdzie to moge dostać bo w moim spożywczaku w oczy mi się nie rzuciło, w hipermarkecie pewnie będzie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
(...)
Też ten wyścig komentuje taka para komentatorów, kurcze nie pamiętam ich nazwisk - tacy śmieszni, spokojni, ale jak nieraz coś powiedzą to śmiech w głos?

To mówisz że się za Tobą kurzyło - bosko, ja rozumiem że się ludzie muszą uczyć ale powinni to robić pod nadzorem. Niestety zakupy grupowe nie zawsze się opłacają.
(...)
A ja jeszcze tydzień i WAAAAAAKAAAAAAAAACJE - już nie mogę się doczekać, jestem zmęczona i wiele pierdół mnie drażni. Trza mi słońca!
(...)?
Iwka ja dziś tak z głupoty skakałam po kanałach i natknęłam się na transmisję i oglądałam, a jakże. Mąż się śmiał, że mnie tak wciągnęło
W sumie nie ocenia się książki po okładce, ale kiedyś w necie czytając jakiś artykuł natknęłam się na stwierdzenie, że jesli chcesz wiedzieć na jakiego fryzjera trafiłeś to przypatrz się jego włosom i fryzurze i chyba c oś w tym jest.
Jestem 79 zeta w plecy chyba ze komus opchnę ten grupon

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
odliczam dni do urlopu już

a co do urodzin to bardziej wybawiłam małego Miłoszka co ma niespełna 9 miesięcy heh
Śliweńko czyli nabierałaś wprawy

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)ojaaaaa nie dziwię się, że zwiałaś (...)
Ktosiu na pocieszenie były rożki z Mc Donaldsa

Zabciu skonsultuj swoje wyniki jeszcze z innym lekarzem, mojej babci lekarka wczoraj powiedziała, że reumatyzm u niej ma już stadium zwyrodnień i teraz można tylko uśmierzać ból.
Gdyby babcia byla dobrze zdiagnozowana parę lat wstecz wszystko byloby ok

czyżby ostatni post należał dziś do mnie ?