2011-08-03, 08:52
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
Napisane przez sayuri_69
Mój kolega też tak ściągnął i miał cały system do wymiany, to nowe GG jest jakieś felerne podobno, dlatego używam takiego starego jeszcze
Lepiej i tak zrób sobie format
A lekarza się nie bój  będę trzymać kciuki, żeby było ok 
|
Najgorsze, że on w niedzielę był formatowany i kosztowało mnie to 50 zł i teraz znowu. 
Cytat:
Napisane przez _kamea_
Heloł
Jak profil może być zawirusowany?  wirusy dotyczą jakiegoś programu albo pliku, a nie profilu.
Macie jakiś upatrzony motyw wesela i kolor przewodni? 
Ja chcę (póki co, bo pewnie nie raz jeszcze mi się odmieni )) różyczkę i kolor bordowy lub starego złota 
|
Myślałam, że profil też 
Nie mam, żadnego motywu, ani koloru przewodniego. Hmm nie mam duszy artysty, dekoratora Zdam się na kuzynkę szwagra, która ma firmę zajmującą się tym.
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird
Trzymam kciuki za wizytę 
Powiem Ci, że mi się Avast nie sprawdzał jako antyvirus. Co chwilę mi łapał jakieś trojany...
|
Wiem, że avast jest do d.py. Przez miesiąc miałam go tylko, bo mi się poprzedni skończył i musiałam coś na szybko wgrać, a miałam problem z innymi antywirusami, żeby wgrać. Już wtedy coś lapcia trzepało, a siostrzeńcy doprawili. 
Cytat:
Napisane przez malinka_070190
kochana a moze warto pomyslec o jakiejs pomocy? Moze wizyta u psychologa? Bo sie wyczerpiesz calkowicie, a tak nie wolno... 
|
Popieram, bo się psychicznie wykończysz Kochana.
Wypi***alaj 
|
|
|