Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz.4 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-03, 08:52   #235
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Mój kolega też tak ściągnął i miał cały system do wymiany, to nowe GG jest jakieś felerne podobno, dlatego używam takiego starego jeszcze
Lepiej i tak zrób sobie format
A lekarza się nie bój będę trzymać kciuki, żeby było ok
Najgorsze, że on w niedzielę był formatowany i kosztowało mnie to 50 zł i teraz znowu.

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Heloł

Jak profil może być zawirusowany? wirusy dotyczą jakiegoś programu albo pliku, a nie profilu.

Macie jakiś upatrzony motyw wesela i kolor przewodni?
Ja chcę (póki co, bo pewnie nie raz jeszcze mi się odmieni )) różyczkę i kolor bordowy lub starego złota
Myślałam, że profil też

Nie mam, żadnego motywu, ani koloru przewodniego. Hmm nie mam duszy artysty, dekoratora Zdam się na kuzynkę szwagra, która ma firmę zajmującą się tym.

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za wizytę
Powiem Ci, że mi się Avast nie sprawdzał jako antyvirus. Co chwilę mi łapał jakieś trojany...
Wiem, że avast jest do d.py. Przez miesiąc miałam go tylko, bo mi się poprzedni skończył i musiałam coś na szybko wgrać, a miałam problem z innymi antywirusami, żeby wgrać. Już wtedy coś lapcia trzepało, a siostrzeńcy doprawili.

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
kochana a moze warto pomyslec o jakiejs pomocy? Moze wizyta u psychologa? Bo sie wyczerpiesz calkowicie, a tak nie wolno...
Popieram, bo się psychicznie wykończysz Kochana.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora