Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-03, 22:02   #2912
Tottie1984
Rozeznanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
ja mialam od poczatku ciazy taki wstret do zapachow ze juz na kilka dni przed data okresu wiedzialam ze cos jest na rzeczy....
ups obiecalam sobie ze dzis sie wreszcie poloze wczesnie spac i wyspie porzadnie. a tu zonk
dobranoc i do jutra
Ja zorientowałam się że jestem w ciąży dopiero w 8 tygodniu.
Miałam sen w którym śniły mi się butelki, smoczki, grzechotki... od razu jak wstałam pobiegłam do łazienki zrobić test.... a na nim pojawiły się dwie kreski wcześniej miała kilka alkoholowych imprez więc się przeraziłam na początku że własne dziecko trułam... ale ponoć wtedy alkohol nie miał takiego wpływu na moje Maleństwo jak miałby teraz

Wczoraj śniło mi się że urodziłam chłopca o mega ciemnych i bujnych włoskach i że nic nie miałam w domu.. brakowało mi pieluszek, chusteczek, pudru, pieluszek... więc jak wstałam to złapałam się za brzuch czy jeszcze go mam To był chyba sen który kazał mi się wreszcie oderwać od ciuszków na allegro i zabrać się za kupno innych, równie ważnych rzeczy dla bobasa

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
czy jest sens w ogóle kupowaĆ bodziaki z krótkim rękawkiem? na grudzień?[/B]... bo fajne sa przeceny (np. Carrefur 3pak bodziaków z krótkim za 10zł)... no ale chyba za zimno będzie maleństwu
Wg mnie jest sens. Bodziaki założysz do spodenek, do tego jakaś bluzeczka czy sweterek. Bodziak jest na tyle fajny że jak podwinie się bluzeczka to maluszkowi będzie i tak ciepło w plecki i brzuszek