Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-04, 00:52   #235
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

A ja posprzątałam dziecku w szafce z ciuchami bo miał jeden wielki kocioł. Trochę to trwało ale przynajmniej nie będe jutro godzinę szukała mu koszulki i spodenek On bardzo lubi sobie wszystko z szafki powywalać i skakać po tym stąd ten bałagan. Teraz zakleiłam szafę taśmą więc nie otworzy i nie sięgnie bo za wysoko Trochę się głodna zrobiłam zjadłabym coś ale już jest zdecydowanie za późno. Napiję się wody i idę spać. Rano znowu te cudowne śniadanko

dzaga no faktycznie on powinien Ci to spokojnie wytłumaczyć a nie się obrażać. Ale Ty też mogłaś dla Świętego spokoju kupić mu te fajki a potem wypytać się po co mu druga paczka i dlaczego tyle pali. Dobrze, że mój mąż nie pali bo bym chyba zwariowała i psychicznie się wykończyła!

Karola ja już 8 lat się "męczę" z moim mężem więc gatunek męski mam już obcykany Mam tez wielu kolegów którzy lubią mi się pożalić na swoje żony więc takie problemy typu "fajki" nie są mi obce

Dorisek to dobrze, że przynajmniej masz tam co jeść Wielu moich znajomych z Anglii narzeka, że gdyby nie Polskie sklepy z Polskim chlebem to by zdechli z głodu albo żyli na samych fast foodach bo angielskie pieczywo jest ponoć takie nie dobre. A ciekawa jestem jak smakuje ten chleb jak babka piaskowa. Chętnie bym wypróbowała. I pewnie bym się uzależniła - tak jak napisałaś

Kosaciec co To za pytanie w ogóle? czy mleko dorosłemu jest potrzebne? My kiedyś pisałyśmy z dziewczynami na ten temat i mleko to naprawdę jak dla mnie "eliksir" młodości i zdrowia Poczytaj w necie trochę na ten temat to się dowiesz

sweet ja tam na kawie sie nie znam bo jej nie piję - tzn. takiej czarnej z fusami. Rozpuszczalną lubię ale nigdy nie interesowałam się jej składnikami. A ponieważ nie ćwiczę bo leń ze mnie i nie mam zresztą kiedy to też nie wiem co się je po treningach. Ale kiedyś oglądałam jakiś program, i lekarka mówiła że trzeba białko jeść.
Co do Twojego menu jest straszne :P Śniadanie i drugie śniadanie to w ogóle masakra :P a kolacja to co to ma być? 22 - kawa??? Na noc kawe pijesz? a gdzie jakieś jedzenie? ojjj niedobrze
A weź mi jeszcze przypomnij czy Ty chcesz schudnąć czy wagę utrzymać? bo nie pamiętam.

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ----------

no ja tez uciekam spać! Dobranoc

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora