Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-04, 08:19   #1175
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hej mamusie

ja bym na chwilkę poszła Nie dajmy się zwariować ciąża to nie choroba ale trzeba pamiętać żeby zwracać na siebie wzmożona czujność

AgaMili no basen rewelacja marzenie mieć takie coś w ogródku Co prawda na wsi u rodziców TZ jest ale jak oni tam są to juz nie jest taka frajda

Pisałyście o prezentach ślubnych. My to dostaliśmy same trafione które na pewno na się przydadzą. W sumie większość osób pytała co byśmy chcieli dostać a i tak duza część dala pieniążki Jedyne co to tak mniej nam się podobał zestaw obiadowy ale teraz używamy go do codziennego użytku i tragedii nie ma

Dzisiaj mam chytry plan zabrać mamę do naleśnikarni na pyszne ogromne naleśniki z owocami i czekolada Juz nie mogę się doczekać.
Hej
Chytry plan masz, jeszcze smaka nam robisz
Powiedz chociaż potem czy dobre były

Ja nie wiem, czy będę z wami na bieżąco dzisiaj, bo mi się pracowity dzień zapowiada, a poza tym od rana mi tu ktoś zagląda co chwilę
Wrrrr ... Ale TZ ma drugą zmianę, to w domu Was spokojnie w razie czego nadrobię
Mykam zaraz na spotkanie Oj, jak ja się odzwyczaiłam od pracy

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora