Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-04, 08:19   #1120
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
no heeelloołłłł

miałam się wczoraj odezwać ale jakoś cały czas mi coś przeszkadzało
Przedwczoraj miałam ochotę rozszarpać mojego męża cały dzień chodził i darł papę że musi to, musi tamto (przy samochodzie) a to wszystko moja wina ja już się do niego nie odzywałam. Wieczorem położyliśmy się i mu powiedziałam że oczekuję przeprosin. Przeprosił mnie rano a później kupił mi jeszcze w ramach przeprosin bransoletkę do zawieszek, ale nie oryginalną tylko u nas u złotnika różnica w cenie kolosalna

Wczoraj zaszliśmy do Bodzia pooglądać kanapy i kupiliśmy wersalkę, w końcu zapłaciliśmy w sumie 600zł za wersalkę z dwoma pufami. Taka zwykła, jak ta tylko cała brązowa bez tych maziajów http://www.bodzio.pl/Wersalka-Bajka-...1,pr,lang.html za nią zapłaciliśmy 499zł i pufki po 44.

Zadziwia mnie moje dziecko, bawi się na macie, bawi...nagle jest cisza a dziecko śpi
kanapa prosta klasyczna dla mnie ok
aaaa młoda nic tylko się cieszyć

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hahhaha prześladował cię
nam urządził super poranek - obudził się o 4 pomarudził i zasnął a potem znowu pobudka, tak co półgodziny śmialiśmy się że wstał z pierwszym skurczem a potem upierdliwie o nich przypominał