|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Dzień dobry
Chciałam zgłosić kandydaturę 82anusia jako nowej członkini naszego ekskluzywnego Klubu
poza tym zauważcie lokalizację 82anusi i powiążcie to z najświeższą dyskusją w Klubie 
Daisy, biedulka jesteś z tymi nadgarstkami, współczuję, ale też mocno trzymam kciuki, żeby udało się to jakoś zastopować Co do obiadu, to zrobiłam jednak coś innego, bo będąc na zakupach wczoraj zapomniałam kupić ... czego? no? SZPI-NA-KU Nie, nie jestem w ciąży, wydaje mi się, że to chwilowe zbudynienie 
Twój mąż bardzo pomysłowy! Byle tylko Gabikowi się za mocno nie spodobało, bo Mu płuca wysiądą 
Aga_pe, w takiej sytuacji bardzo polecam to nosidełko. Wczoraj byłyśmy na pobraniu krwi, przydało się, nie musiałam na krótką trasę wyciągać wózka, rozwalać tego całego majdanu Jeśli dobrze ułoży się dziecko, to myślę, że jest wygodnie, chyba pisałam, że Hanka szybko w tym zasypia, gdyby coś było nie tak, to pewnie skrzypiałaby 
Moniqac, co do usypiania Szymonka w dzień, to sama nie wiem, co Ci poradzić. Z Hanką mam podobny system jedzenie - odbijanie - zabawa [nawet z godzinę] - sru do łóżeczka i zasypia. Czasem marudzi, wierci się, skrzypi, ale w końcu zasypia tak, jak teraz np. Zauważyłam, że szybciej zasypia z pieluszką przy buzi, wtuli się, smoczek i oczy się same zamykają.
Dzięki Ci, Opatrzności, za Cioteczkę, która rzuciła pomysł zasypiania z pieluszką. Przypomnijcie, która to, bo chciałabym mały ołtarzyk ku czci postawić 
Spice, coś nasze Hanie się zsynchronizowały z niejedzeniem. Hanex też wczoraj mniej jadła, wpatrywała się we mnie, jak w obraz i ciamkała niechętnie, a muszę podkreślić, że miałam makijaż i ułożone włosy, więc to raczej nie mój wygląd spowodował niechęć do jedzenia 
Listopadowa, nawet nie wiesz jak miło się czyta Twoje posty takie optymistyczne i pełne ciepła Zazdroszczę Ci zabiegów, sama chętnie zafundowałabym sobie
Andziot, ZOMBIE boskie Pozycja do spania: orły na śniegu wygląda znajomo 
Eweska, Twoje chłopaki są cudne, zresztą co ja Ci będę mówić 
Graża, masz w paszcze za tarte myślałam, że po porodach skończymy z tym kuszeniem? 
Pauliza, brawo za - 2 kg! Jesteś super dzielna i zazdroszczę samozaparcia 
Aga.M, jak dobrze, że trafiłaś na dobrego lekarza i z Antosiem wszystko ok 
Anula, ale co się dzieje? Co ten Twój stary nabroił? Dawaj szybko do Klubu i narzekaj ile wlezie 
Dziewczonka, hej Hania, podobnie, jak Alicja, śpi gorzej w dzień, łapie tylko krótkie drzemki, 30-40 min, ale po tym jest radosna, więc chyba wystarcza. W każdym razie dobrze, że nocki są ok 
Lolka Antonek słodziak
|