2011-08-04, 09:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. X
Shopper dziękuje za komplementy  
Cytat:
Napisane przez pralinkax
Dla mnie bomba  A które to spodnie masz ?? Jest pasiak zielony na allegro, przez Ciebie jeszcze kliknę, a ja przecież zielonego nie lubię 
|
Spodnie nie chcą się pokazać na stronie, ale znalazłam zdjęcie katalogowe, nr ref 2169/604 mam takie czarne i karmelowe 
i czuję że też będzie jakaś akcja szycia, bo mam L które jest dobre w biodrach ale góra za duża i też mi trochę zjeżdżają jak moro. No dobra, trochę mocno zjeżdżają ale na szczęście pracę mam siedzącą 
Cytat:
To mamy trzymac kciuki czy nie ? Zależy co to za praca ? Ja bym chyba jednak wzieła spodnie + koszula ;P
|
Ja też 
Cytat:
Napisane przez Lunus
Jaki grzeczny, że zrobił zdjęcie  , taki odchowany 
To co pożyczysz go mi na jutro 
|
To było jedyna nieporuszone 
Cytat:
Bardzo ładnie ale ciągle się z tymi rozpuszczonymi shoperami przypominam
|
Pamiętam, pamiętam i peniuar 
Cytat:
Napisane przez hihi
No tak się właśnie zastanawiam, że do tej kiecy to jakaś wełniana, bawełniana, coś "elegantszego", prawda...?
|
albo ramoneska, to dobra koncepcja chyba
Cytat:
Napisane przez mon9
i nie pogadasz!  karmelek pasuje jak ulał 
|
Cieszę się że się nie poddałam jak była fala sprzedawania 
Cytat:
Napisane przez hihi
Spoookoooo z brakiem wcięcia to ja sobie poradzę w 10 minut, chce kupić XL, zrobić cięcie przez całe plecy, wszyć kryty zamek, a po bokach zrobić zaszewki 
|
Pomysłowy Dobromir ja od dawna niczego nie uszyłam, ostatnio dwa lata temu sukienkę z jeansu, też jeszcze nienoszona 
Cytat:
Napisane przez *majka*
Strachulcu,ja mam zupelnie tak samo jak Ty-kupione rzeczy musza swoje odlezec w szafie  brodkowy pasiak tez jeszcze nie smigany,a juz za 3 tyg go mam 
|
Mój dłużej nabierał mocy urzędowej 
No dobra, czas do roboty, bo nie chcę znów skończyć z moralniakiem
|