Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-05, 09:02   #1184
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
a ja po wczorajszej wizycie u lekarza wymiękłam doszłam do wniosku że się nie nadaję na matkę moje dziecko wyrywało się wyginało darlo na całą przychodnię stała tam mama z dziewczynka z tego samego miesiąca co Julka i ona taka grzeczna spokojna ułożona a ten mój charpagan wszędzie biegał wszystko wszystkim zabierał był chłopiec z gorączką gilami po kostki i kaszlem a ta wciąż do niego się wyrywała a ja nie chciałam by miała z nim kontakt bo mogła zarazić się gilami w końcu się wkurzylam i mówiędo tej matki by wchodziła teraz za mnie ja poczekam jak bedzie jej kolej bo dziecko az się przelewało przez ręce no i te mój charpagan dał mi tak w kość że nie mam siły juz do niej juz nie wiem co mam robic proszę ją tłumaczę a do niej jakby ic nie docierało jak bym grochem o ścianę jakby miała swój świat a może ona jest chora ? może z nią coś nie tak jak patrze na jej zachowanie i zachowania innych dzieci np. córcia mojej koleżanki 3 miesiace starsza a mówi juz pełnymi zdaniami a moja tylko poszczególne słowa wypowiada myslicie że powinnam z nią pojść do jakiegoś psychologa ?

no i jeszcze lakarka mnie zał♦amala nie wie co jej jest nie wie skąd u niej te suche i lskowate policzki taka skorupa jej się zrobiła jakby była długo na słonku i poparzyła sobie policzki ale u nas nie ma słonka no i babcia pilnuje by miała kapelusik jak idą na dwór no i te wymioty po mleku kazała odesłać mleko do producenta bo może coś nie tak w składzie jest że dziecko tak zareagowało na nowo otwarta paczkę kazała odstawić wszystkie przetwory mleczne i gluten i co ja mam jej teraz jeść podawać przecież gluten jest prawie wszędzie
drcron- co ty mało które dziecko mając dwa latka mówi całymi zdaniami. Mojego tż chrześnica będzie miała 4 latka w pazdzierniku i nie mowi calymi zdaniami. Lekarz powiedział że to normalne.

A koleżanki córeczka miała rok i 8 miesięcy i mówiła wszytsko pełnymi zdaniamy. Teraz ma 3 latka to liczy, czyta, pisze.

evitka super buciki

Madzia- Erwinek śpiący super, taki slodziak mały

Oliwka jak zawsze uśmiechnięta, kiteczki super

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora