2011-08-05, 09:03
|
|
404 Not Found
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
Napisane przez AzjatSmok
Ale ja nie mam zaparć. Już wcześniej miałam dietę wysokobiałkową bo budowałam masę na siłowni, więc jestem przyzwyczajona do dużej ilości białka w diecie w tym do odżywek białkowych, no ale może fakt. pamiętam, że było napisane ,że one część kalorii zabierają bo się papka robi no i też dają sytość. Czyli co jednak albo placuszka albo do jogurta wsypać radzisz  . A co z tym co pisałam czy mam dużo tego białka jeść ? Czy tyle aby nie być głodna? To ma jakiś wpływ. Ile schudłąś w fazie uderzeniowej i jak długo ją miałaś?
|
Otręby są obowiązkowe, Dukan podkreśla to bardzo dobitnie. Należy je spożywać we wszystkich czterech fazach diety, a w II to już na pewno nie należy nawet ani jednego dnia pominąć.
Jest tak jak piszesz: jeśli masz mało do zrzucenia, waga nie będzie lecieć jak oszalała. Wydaje mi się, że I faza powinna trwać u Ciebie 3 dni, a nie 5. Robiłaś test? Czytałaś w ogóle pierwszą stronę naszego wątku? Tam są przydatne informacje i zasady diety w skrócie.
Co do jedzenia: masz jeść tak, żeby się najeść. Nie należy przesadzać ani w jedną ani w drugą stronę. I tak: najkorzystniejsze dla nas jest mieśo. Im więcej chudego mięsa i ryb, tym efekty są lepsze. Nabiał raczej jako dodatek. Otręby obowiązkowo! I płyny 1,5 - litry dziennie.
Ja w I fazie schudłam około 3 kg. ale startowałam z wyższego pułapu.
Edytowane przez Emilia 25
Czas edycji: 2011-08-05 o 09:05
|
|
|