Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - POmeridiowe weteranki odchudzania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-05, 10:03   #328
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20
Dot.: POmeridiowe weteranki odchudzania

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość

Lekarz zaproponował 11 sierpnia, ale poprosiłam o przeniesienie bo 19 jadę na urlop i za żadne skarby tego nie przełożę... czekam na telefon... ale pewnie będzie po 11 września

Wiecie co ostatnio mi chodzi po głowie milion myśli... operacja (wiadomo), pewiem facet (cholera zauroczyłam się w nim, ale i tak już nic z tego nie będzie... za wiele razy zrobił mi kuku, brakuje komunikacji... aj wkurza mnie koleś, ale nadal uważam że jest fajny i nadal mam uśmiech na twarzy jak tylko go widzę zachowuję się jak 13 latka... ;P) a oprócz tego PRACA... pracuję u ojca, umowę mam do grudnia, jednak mimo że mi tu dobrze, bo często wracam wcześniej do domu, jak muszę gdzieś jechać to jadę, nie ma problemu i mimo że tata by się cieszył jakbym została, to chciałabym pracować gdzieś inaczej...skończenie durnego kierunku studiów w niczym mi nie pomaga, a i wymagania na rynku pracy są śmieszne... już dawno powinnam mieszkać sama, usamodzielnić się, ale jak jak zarabia się gorsze? a nie ma perspektyw na coś lepszego
To będę miała podwójny stres i przed Twoją operacją i przed swoim ślubem
Wiesz...z pracą to jest tak ,że niestety nie zarabiamy kokosów ale od czegoś trzeba zacząć, ja właśnie kończę staż, więc no sporo więcej,ale teraz dwa lata pracowałam,może nie za grosze ale jednak. Wiesz samemu ciężko kupić mieszkanie, łatwiej jest się podzielić z kimś...
Nie trać nadzieji...na początek jest tak, a za jakiś czas może akurat trafi się coś lepszego
Co do chłopaka jeśli oszukiwał, daj sobie z nim spokój tylko cierpień Ci przysporzy...
Jest wielu innych wartościowych mężczyzn...
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując