Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chłopak i zakaz wychodzenia z domu?!?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-05, 10:04   #5
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Mój chłopak i zakaz wychodzenia z domu?!?

Cytat:
Napisane przez Paola13 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Jestem nowa na forum i nie do końca umię się po nim poruszać ale wydaje mi się, że jak przeglądałam to takiego wątku nie było.

Mam problem oczywiście z chłopakiem ale może opiszę trochę po kolei żeby nie było za chaotycznie. Jestem z chłopakiem prawie 2 lata (jestem jego pierwszą dziewczyną, on jest moim takim drugim poważniejszym chłopakiem). Jak byłam jeszcze taką nastolatką to zawsze miałam lepszy kontakt z chłopakami przez to mam dużo kolegów. Tylko jest problem bo mój chłopak nie chce żebym z nimi wychodziła. Niby wiem, że jak on by chciał wyjść z koleżanką to tez nie byłabym za szczęśliwa ale kolega ostatnio zaprasza mnie na kawe po pracy (nie gdzieś wieczorem na piwo tylko po prostu na kawe) i nie mogę z nim wyjść bo on się o mnie boi. Mój chłopak jest policjantem i mi mówi, że on dużo widział takich rzeczy i przez to się boi, że ktoś coś mi dosypie i mi cos zrobi. Jeszcze rozumie jak nie chce żebym wychodziła z chłopakiem który chciał żebym z nim kręciła, ale ten kolega co mnie zapraszał na kawe ma żone!! Oczywiście z koleżankami mogę wychodzić z kolegami nie! Dodam jeszcze że mój chłopak róznie chodzi do pracy czasami w weekendy ma nocki i co ja mam tak siedzieć w domu cały czas?

Proszę doradźcie czy to coś ze mną nie tak, że chce tak wychodzić czy z moim chłopakiem??
z Twoim chłopakiem. brak zaufania i zbyt duża zazdrość. ja gdy chciałam, byłam z moimi wieloletnimi kumplami (niektórych znam od dzieciństwa) i sam na sam na piwie wieczorem, i z kilkoma na imprezie (jedyna dziewczyna w paczce!), i gościłam jednego w domu pod nieobecność faceta - on po prostu wie, że żadnego numeru mu nie wykręcę, bo go kocham. Kwestia zaufania i mocy więzi między ludźmi.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując