2011-08-05, 09:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Napisane przez india83
Guciu ja z ta opuchlizna proponowałabym jednak wizyte u lekarza. u mnie taki stan oznacza stan zaplany nerek badz zatrzymanie wody w organizmie
ale się wk... patrze na zestawienie rata na kolejne 3 miesiace a tam kolejne 10 euro wiecej, aniech ich ges kopnie 
|
No to teraz mnie nastraszyłaś... pójdę do tego lekarza - namówiłaś mnie. Umówię się na poniedziałek. Jedno co mnie dziwi, to lewa noga już jest ok i tylko prawa jest spuchnięta... może ja ją gdzieś uszkodziłam... kombinuję, wiem. Pójdę do lekarza.
Współczuję podwyżki kredytu. To jeszcze przed nami. A Wy macie w EUR?
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
haha, dobre!
Ale nasza też się wita. Pomiałkuje jak tylko usłyszy, że ktoś wchodzi. I nie daj Boże wejść do łazienki bez niej. No zamiauczy się pod drzwiami
Cytat:
Napisane przez strippi
pragnę donieść, że moja Julcia dziś 1 raz na koniu siedziała  a nawet dwóch 
|
Cudnie! I jak, podobało się jej?
Cytat:
Napisane przez india83
maz poszedl do pracy, to ja zmykam do lozka poczytac
do jutra 
|
Co czytasz?
Cytat:
Napisane przez anika222
laski kurna 
maz otworzył chipsy z crunchipsa nowosc jakas limonka z chilli  sama je wczoraj kupiłam i oooooogien w gębie kazda jedna musze zapijac sokiem jabłkowym ale dobreeeee są 
|
haha! Muszę wypróbować
Cytat:
Napisane przez martucha84
co za zakręcony dzień  jeszcze jutro i spokój 
Pat ostał cudne ubrania będzie miał jak pójdzie do przedszkola  ale lepiej za duże niż za małe 
|
No proszę jaką wyprawkę dostał!
Cytat:
Napisane przez martucha84
Guciu ja mam cholerną sklerozę  padam do stóp wale allahy itd, dziękuję za maila!! jesteś niesamowita 
|
(a tam od razu niesamowita) proszę
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
Hej laseczki
dziś mam urlop  jedziemy na 14 do tychow na wesele :P ale nie wiem czy zdaze sie ogarnac do tej pory bo wczoraj byly urodziny tescia i nic nie zrobilam i dzis musze prasowac rzeczy, pakowac sie, isc do bankomatu i jeszcze duuuuzo tego... na razie ide na sniadanko  buziaki
|
Baw się dobrze!
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Sliweńko mój mąż zawsze powtarza "Dnia bez aferki lub dramatu dla mojej Madzi nie ma"  i zawsze mówi "Tu dramacik, tu dramacik, tu aferka i tak dni mijają, kochanie z Tobą nie da się nudzić" 
|
no coś w tym jest!
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
udało się  okazało się, że do karty jest coś takiego jak adapter 
|
oplułam monitor!
Witajcie!
|
|
|