Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-05, 11:59   #416
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82
Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki

A więc tak: wypytałam mamę i powiedziała że to było paręnaście lat temu i wtedy nie było takich "fachowych" nazw jak dziś ale generalnie chodzi o to żeby szukać masażysty receptorów na stopach. Spróbuj kochana może Tobie też pomoże. tylko nie wiem czy to można w ciąży czy nie, może warto skonsultować z ginem.

za wizytę, tusia my możemy jeszcze chwilę poudawać że mamy maaaasęęęę czasu ale te posiewy i wymazy mnie przerażają, mój gin narazie nic takiego nie kazał mi robić a następna wizyta gdzieś koło 35 tygodnia.

Pisałyście o świętach... ja w święta rozmawiałam z mężem o adopcji bo byłam już pogodzona z przekonaniem że nie będziemy mieć dzieci, a tu chwilę po nowym roku fasolcia zamieszkała te święta napewno będą wyjątkowe, marzy mi się chrzest w 2 dzień świąt

Hej kobietki....U mnie juz 35 tydzien....ale co do posiewow i wymazow to ja nic nie wiem i jestem w lesie. Jutro mam KTG zobaczymy czy dalej mam skurcze, w sumie siedze w domu i nic nie robie i jest OK.

Irmith ja wlasnie ze swoim TZ zaplanowalismy chrzciny na drugi dzien swiat . Juz mamy zaplanowane ze jedziemy na swieta do PL i wrocimy dopiero po Sylwku. Ciekawa jestem z tymi chrzcinami bo nie mamy slubu ale ponoc ksiadz jest w porzadku.....sie zobaczy.A przy okazji mieliscie cudowny przezent poswiateczny .....
MoniaZ82 jest offline Zgłoś do moderatora