Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Be Beauty- nowa linia kosmetyków kolorowych w sieci sklepów biedronka.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-05, 16:15   #980
Carola16
Zadomowienie

GG do Carola16
Wink Dot.: Be Beauty- nowa linia kosmetyków kolorowych w sieci sklepów biedronka.

ja kupiłam peeling borówkowy ( zapach piękny, takiego dżemu jagodowego, co do działania to jeszcze nie próbowałam)

masło ujędrniające - i tutaj zapach mi się nie bardzo podoba, tak jak ktoś już wspomniał przypomina odświeżacz powietrza, jednak po kilkunastu minutach trochę się zmienia na bardziej znośny, pozytywnym zaskoczeniem była inna konsystencja niż maseł z poprzedniej serii - bardziej kremowa i rzadsza

kupiłam jeszcze balsam regenerujący który już był w ostatniej serii - zapach bardzo mi się podoba, taki świeży wiosenny, dosyć długo utrzymuje się na skórze, ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczona

i planuję dokupić masło wygładzające bo tego " afrykańskiego" jakoś boje się kupić ze względu na ten zapach "kadziła kościelnego" i peeling mango
kupiłam jeszcze maszynki do golenia z trzema ostrzami i paskiem z aloesem ?. i jestem zadowolona- ostre, ruchoma głowica, ogólnie jak za 7,99 zł za 4 szt to polecam
Carola16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując