Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-05, 19:10   #2610
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
To jak mała zje to odciagać i z lewego i z prawego ?
Ja mam wrazenie nie raz wlasnie ze ona mi zjada tak na styk.
Zje z lewego to tam zostaje malo a prawy zostawiam jakby np chciala zaraz się napic.
Myślę że możesz z obu, w ten sposób też trochę się pobudza laktację

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
CZY UBIERACIE DZIECIACZKOM CZAPECZKI PO KĄPIELI ?!

U mnie mała właśnie śpi.
Wstała przebraliśmy się, zjedliśmy, odbiło Nam się - jej odbicie wylądowało między moimi cyckami a do tego bączeeeeeeeeeeeeekkk i kupka
cieszą mnie jej bączki i kupki
i teraz sobie majaczy przez sen
nie, nie ubierałam nigdy, ręcznik z kapturkiem, wycieram i tyle

karolineee, mam takie samo zdanie jak Brumek, ale widze że już zdecydowalaś też bym nie dzwoniła

Madziaranew, gratulacje!!!!!

wodaqua
, trzymajcie się tam

Mały śpi własnie w chuście, w ogóle przespał kilka godzin na świeżym powietrzu...zobaczymy jak w nocy będzie
a zapomniałam wam napisać jakie mam zdolne dziecko - w nocy przy karmieniu tak potrafił bąka puścić że aż tatę zbudził a wcześniej płacz na TŻa nie działał

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
ale jaja z tym Lepperem
no..nie powiem bo mnie to lekko zszokowało...

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

siedząc z małym w chuście maluję paznokcie i myślę nad sukienkami - jutro idziemy na wesele a ja dalej nie wiem w czym

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora