2011-08-05, 19:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
Cytat:
Napisane przez mln
A nie sądzicie, że Spencer jest najrozsądniejsza z dziewczyn? Bo na pewno jest najbardziej inteligentna.
|
Tak, zdecydowanie jest najinteligentniejsza i wydaje mi się, że ona dominuje w całej tej grupie.
Cytat:
Napisane przez Narrhien
Nie no, oczywiście,że masz rację, że w serialu powinno być coś innego i oryginalnego, tylko że no dziewczyny są 4, a ja np. lubię, jak serial jest, mimo wszystko, realistyczny, kiedy potrafię uwierzyć,że to mogłoby się zdarzyć naprawdę. Lubię, gdy bohaterowie nie są sztuczni, maja naturalne reakcje.
Według mnie gdyby wszystkie 4 dziewczyny były tak samo intrygujące i oryginalne to serial po prostu byłby przesadzony.
No i nie byłoby na kogo narzekać 
|
Tak, ja też lubię gdy tak jest. Dlatego sztuką jest zrobić serial realistyczny, oryginalny i intrygujący jednocześnie PLL jakoś bardzo realistyczne nie jest. Ja też uważam, że one już dawno powinny pójść na policję i powiedzieć, że ktoś je prześladuje.
|