Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - życiowy dylemat
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 10:24   #8
201608040942
Konto usunięte

Dot.: życiowy dylemat

ja nigdy nie studiowalam od jakies tam studium policealne robilam.

Ale zem juz 30+ jak tup tup i jakies doswiadczenie z kolezankami, przejyciolki i chloapakami mam to napisze: nie ogladaj sie na nich tylko jedz. Gdyby co zawsze bedziesz mogla tutaj wrocic.
Zaden facet nie jest wart zeby rezygnowac z marzen. jak naprawde mu zalezy to bedzie na ciebie czekal, bedzie pisal listy dzwonil i kto wie moze i ciebie tam odwiedzi.
zadna kolezanka i zaden przyjaciel tez tego warci nie sa. jak tylko sie okarze ze im juz potrzebna nie jestes to sie odwroca. ja mialam tylu znajomych, tylu przyjaciol... taaaa nikt mi tak piekni tylko za plecami nie obrabial. jak potrzebowali pomocy to ja w srodku nocy bieglam na pomoc, ale jak sie role odrowily i trzeba bylo mnie pomoc... nikogo przy mnie nie bylo, nikt nie mial czasu i wtedy to ja bylam taka naiwna. Wierzylam w te opowiasti, te wymowki, az dozylam do pewnego wieku i zrozumialam jaki swiat jest naprawde. teraz przy mnie nie ma nikogo z tych ludzi. Kazdy chcial miec kontakt jak wyjechalam z kraju, a jaka wyszla prawda? Juz po miesiacu jak mnie nie bylo byly plotki ze ja wielka pani bo za granice wyjechalam. Zadna z moich kolezanek nie utrzymuje ze mna kontaktu, wiec i ja przestalam sie narzucac, wiec bylo powiedziane ze to ja przestalam sie odzywac.
Moja rada jedz do UK. na kolezanke nie patrz. chce imprezowac niech idzie na impreze ty bedziesz siedziala w domu sama, a jak sie nadarzy okazja to sie wyprowadzis i nie bedziesz z nia mieszkac.
Chlopak? jak mu zalezy to bedzie na ciebie czekal i bedzie sie staral zeby kontakty byly jak najczestsze.
Gdyby co zawsze wrocic bedziesz mogla
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując