Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-06, 11:49   #1404
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Witam Mamusie, ale tempo narzucacie - ledwo nadrabiam
Czytam Wasze wpisy o wózkach i widzę, że w większości macie już upatrzone modele a jak czytam o parametrach to włosy mi dęba stają, ja jeszcze nawet nie zaczęłam się rozglądać! Może jak na L4 pójdę od października to będzie więcej czasu na zapoznanie z tematem.... Nam wstępnie znajoma zaproponowała, że użyczy wózka ma model Inglesina Magnum, podobny do tego http://www.inglesina.pl/systemy-modulowe/7# ale model zeszłoroczny. Co o nim sądzicie moje specjalistki? Wiem też że lepiej mieć wybraną jakąś alternatywę bo wiadomo może koleżance coś wypaść niespodziewanego...

Wyprawka u mnie w głębokim tyle, nawet jednej rzeczy nie mam a czas leci tak nieubłaganie.... Jestem chyba jednak ciut przesądna i zacznę zakupy po 5 m-cu. Teraz czas zacząć przygotowania do urlopu Co myślicie o spacerkach po górach w ciąży?

Zosiu - ja już nic nie rozumiem... Nie dostałaś jeszcze decyzji o rozwiązaniu stażu, masz L4 leżące i Twoją linią obrony ma być właśnie ono a myślisz o rowerze i festynie. A jak spotkasz szefa przypadkiem lub kogoś z PUPu? Ja bym przemyślała sprawę raz jeszcze i chyba została w domu lub w ogródku.

Co do pieluszek to moja psiapsióła która ma bliźniaki używała Happy, testowała też Pampersy ale i po analizie i cenowej i "dzieciowej" wybrała te pierwsze i to właśnie je mi polecała. Mówiła też że nie ma sensu robić ogromnych zapasów bo dzieci diablo szybko z nich wyrastają i kilka paczek musiała sprzedać na allegro

Uff ale się napisałam ale przynajmniej nie myślałam o dzisiejszej wizycie u lekarza....
No ja tez nie zacznę zakupow wczesniej niż 5-6 miesiąc. Raz, że nie mam gdzie tego trzymać, a dwa - jakoś wydaje misię za wcześnie.

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
I po wizycie. Nie wiem dlaczego człowiek tak się stresuje niepotrzebnie przed każdą wizytą ale to pewnie się nie zmieni U mnie i dzieciątka wszystko w jak najlepszym porządku, troszkę bałam się o morfologię bo z tym moim zdrowym odżywianiem tak nie za bardzo... Ale na szczęście wszystko w normie, widać witaminki pomagają A teraz w ramach szczerej poprawy wygrzebałam sokowirówkę i zrobiłam cały dzbanek soczku z marchewki i jabłek, pychota ale na obiad i tak placki ziemniaczane będą

BebiBebi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia, niech ten dzień będzie dla Was wyjątkowy i niezapomniany!
Super, że z dzidzia i wynikami wszystko ok

Bebi, najlepszego Niech ten dzień będzie cudowny, a wszystkie kolejne jeszcze piękniejsze

My jedziemy dzisiaj na chrzciny, więc zajrzę do Was dopiero po powrocie
Miłej soboty dziewczynki

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-08-06 o 11:50
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora