Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-06, 13:11   #746
stokrotka_
Zadomowienie

Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
kochana a masz do kokoś kontakt żeby w razie czego zawiadomic ze rodzisz? tzn chodzi mi o którąś laseczke z forum hehe żebysmy wiedział co i jak w razie czego

a ja sie wczoraj usmiałam bo mąż powiedział ze jak bedzie w pracy a zaczne rodzic to w sumei mam 10 min na pieszo na porodówke juz to widze jakbym tam szła hehehe
kochana mam nr do Kellysss... ona miejscowa. ale wezmę też spiszę do tel jakiś numer do którejś z Was.. jakieś chętne na newsy ??

hahaha te 10 min to w 100 by się mogły zmienić ma chłop pomysły

Cytat:
Napisane przez malamutka Pokaż wiadomość

Natka, Stokrotka, Lullaby czy wy się pozarażałyście od Małgosi? Zaraz jakaś epidemia nam się tutaj zacznie A tak naprawdę to Wam zazdroszczę, że jesteście już tak blisko...
nie wiem... oby ta epidemia poczekała jeszcze trochę

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Jest!!
cotka.... umarłam normalnie hahahahahaah

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

Samopoczucie mam fatalne, na dworze upał, słońce a ja tu kisnę, dziś od rana byłam sama, to albo spałam , albo płakałam no dobra jeszcze książke podczytywałam...

ehh
kochana.... wiem,że ci ciężko...ale nie płakaj...

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

Edytowane przez stokrotka_
Czas edycji: 2011-08-06 o 13:15
stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora