Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-07, 00:14   #726
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
Najjaśniejszy to będzie ten Nude?
Od trzech godzin tylko patrzę na te formuły, próbki i inne takie i nic tylko się za głowę złapać. Do sypkich minerałów jak już się oczywiście znajdzie właściwy kolor (czas i pieniądze) pędzelki, a przy robieniu z półproduktów pojemniczki, odpowiednie proporcje, a i poza bazą kosmetyczną i właściwą bazą kolorową (i jak tu taką wybrać?) przydałoby się pewnie mieć ewentualnie coś czym można jeszcze ten kolor dopasować (kolejne pigmenty) itd. Więc zanim znajdę ten dobry produkt w który warto zainwestować, zainwestuję drugie tyle albo i lepiej w poszukiwania. A to już nie na moją kieszeń obecnie.
To jest mój moment naturalnego zwątpienia
Pozwolę sobie zapytać - a jak sobie radzisz z cenami innych produktów naturalnych? Są one z reguły drogie, a kosmetyki codziennego użytku (szampon, żel etc.) są wg mnie koszmarnie drogie w porównaniu z drogeryjnymi.
Tak w sumie kieruję tę wypowiedź do wszystkich dziewczyn - powiem szczerze, że mnie zmroziło, kiedy pierwszy raz przeczytałam tutaj o szamponach Yes To Carrots z Sephory za 65zł. Pomyślałam sobie wtedy, że nie ma takiej możliwości, żebym zapłaciła tyle za kosmetyk codziennego użytku ( i tego się w sumie trzymam bo najwięcej jak dotąd zapłaciłam za żel Weledy, ok. 40zł).
Jak wy sobie radzicie? Macie dobre wypłaty czy kupujecie kosmetki naturalne ograniczając sobie inne rzeczy? Ja wydaję dużo więcej na kosmetyki od kiedy przeszłam na pielęgnację naturalną.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lulaluna Pokaż wiadomość
To tak, jakby jeszcze jakaś sierotka nie wiedziała
Odnośnie twojego avatara - palisz?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora