Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotnice ,pod każdym względem . Tu wypłaczcie wszystkie żale
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-06, 23:25   #477
helsinka
Raczkowanie

Dot.: Samotnice ,pod każdym względem . Tu wypłaczcie wszystkie żale

-Magda
-08.06.1995

-samotna, bo okropnie chciałabym znaleźć takiego faceta, z którym mogłabym myśleć o przyszłości, z którym łączyłaby mnie wielka miłość, a takiego jeszcze nie poznałam jestem jeszcze młoda, ale strasznie cierpię z tego powodu, że nie mam w nikim oparcia, z nikim nie mogę porozmawiać o problemach, albo podzielić się szczęściem. Przyjaciół nie mam Każdy z moich szkolnych znajomych okazywał się fałszywy. Teraz idę do technikum (wet.) i jeszcze będę mieszkać w internacie, to mam nadzieję, że coś się w moim życiu zmieni. Ale na zakupy, do kina uwielbiam chodzić sama
-zainteresowania, to po pierwsze język fiński, którego uczę się w domu i kraj. Kiedyś na pewno tam pojadę Ze sportów to jazda konno (aktualnie mam przerwę) i bardzo zainteresowały mnie narty, może pojadę na ferie w góry i nauczę się jeździć Jestem wegetarianką. Uwielbiam słuchać utworów o miłości, historii o miłości, oglądać filmy o miłości, strasznie się przy nich wzruszam i zwykle ryczę. Nawet jeśli od początku wiadomo jak film się skończy Jestem wielką marzycielką i uważam, że przy każdym marzeniu należy podejmować próbę spełnienia go, nawet jeżeli z pozorów wydaje się to być niemożliwe.

Przyjmiecie mnie do swojego grona samotników?