Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-07, 12:43   #903
SONIA004
Zadomowienie

Dot.: Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. Mamy IX/X 2011.

spray nie ma się czym dołować kochana!!! To, że miałaś problemy z lalką nie oznacza wcale, że jak będziesz musiala wykąpać maluszka to też tak będzie! Musimy wziąć poprawkę na to, że teraz jesteśmy niezdarne, nieporadne itp.... Nawet niedawno ktoś wklejał link z artykułem na ten temat.
Ja też jak mialam miesiąc temu potrzymać takiego maluszka na rękach....to nie wiedziałam jak to zrobić....i prawdę mówiąc nie czułam tego!!! Też się podłamalam, ale doświadczone mamusie wytłumaczyły mi, że jak będę trzymać swoje dziecko...to wszystko nagle stanie się naturalne. Nauczymy się wszystkiego!!! Tyle mamuś przed nami dawało radę...to my nie damy??!!
Poza tym koleżanka mi doradziła (doświadczona mamusia i była pielęgniarka), że jeśli będę się bała kąpać małego ze względu na to że mi się np. wyślizgnie z rąk...to mam go owinąć w pieluchę tetrową i tak zapakować do wanienki. Nie wiem czy to się sprawdzi, ale trzeba próbować
SONIA004 jest offline Zgłoś do moderatora