Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-07, 12:34   #2009
marta_27
Zadomowienie

Dot.: Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011

hej!
nici z plażowania, bo zdążyłam prysznic wziąć i słoneczko sobie poszło. byłam tylko na pobraniu krwi i w sklepie. kupiłam kilka słoiczków dla Mateusza. jutro jeszcze marchew+ziemniak będzie a we wtorek spróbujemy szpinak+ziemniak. ciekawa jestem jak zareaguje kupiłam banany, morele i banany+morele

Mateusz właśnie zasnął więc mam chwilę bo później zbieramy się do ogrodu i do moich rodziców na ciacho

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Własnie wiem że Hipp nie daje dodatków w postaci, dziś nietypowo z rana spróbowała brokułów z Babydream - ale trociny
Widzę że tez masz Łobuzicę

Tak tak tak - jakbym o swojej czytała
Ja tez nie mam ochraniaczy - wyrodna matka ale tak chociaz w nocy otwieram oko i widzę co się z Wiolką dzieje.

Udało się wielocytowanie!

Czy któraś jeszcze nie ochrzciła dziecka? Czy tylko ja się zbieram jak sójka za morze? ( z tych co chrzczą)
ja jeszcze nie robiłam chrzcin. planujemy zrobić 25.09 jak będzie kończył 6m-cy

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Tez musze przelozyc w inne miejsce, bo mala co sie obraca to glowka wali w panael. Nogami kopie wszczebelki ale ostatnie pare tygodni nogi pomiedzy nie wchodza;p. Ochraniaczy nie kupie, bo musze ja widziec;p

Jutro sprobujemy jablka z bananem po raz 2 i zobaczymy jak to bedzie;p

Lena walnela kupe i nie zauwazylismy i tak skakala na macie ze wylecialo;p a mamy pampers active... ;p drugi raz juz mate piore w tym tygodniu;p
Teraz zasnela
no nieźle
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

marta
też bym pojechała nad wodę ale jadę do teściów na obiecany obiad, głupia myślałam że pogoda będzie brzydka
a ja głupia myślałam, że będzie ładna

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Hej Baobabki

Znow moge pisac - kabelek od laptopa juz jest
Nie nadrobie was, bo dopiero na 40 stronie jestem a wole byc na biezaco, wiec doczytam ostatnie 2 dni i lecim z koksem na zywca

Dzis sie chwale, bo Adriano konczy 3 miesiace
I z przerazeniem stwierdzam, ze ciuszki w rozmiarze 62 juz sa beee i bede musiala poszukac 68 i 74, bo on rosnie w takim tepie, ze nie nadaza nawet ponosic tego co kupie
Tydzien temu kupilam spiochy na 3-6 m i nie zakladalam, bo goraco u nas bylo i ubieralam tylko body a teraz co...? Spiochy juz za male

A oto moj milosnik muzyki
Calusy dla wszystkich i spadam na silownie poki co!
ale fajny bobas

marta_27 jest offline Zgłoś do moderatora