2011-08-07, 16:52
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. X
Kolejne 10 stron Najgorsze, że nie umiem tak pobieżnie przelecieć. Muszę wszystko przeczytać coście naprodukowały
Surrealplace dopiero widział zdjęcia w tulipanku. Ale Ci ładnie! 
Cytat:
Napisane przez Rzymianka
Celly nikt Cię nie wyrzuci  wkońcu jesteśmy tu żeby sobie pomagać.Wklejam Ci zdjęcie mojej sukienki brałam ślub 3 lata temu  więc trochę inna moda.
|
Musiałaś pięknie wyglądać!!!
Cytat:
Napisane przez paryzanka202
Ja jechalam hummerem kiedys i masakra, o fuj i juz mi sie nie podoba:P
Za to terenowe bmw
Celly, jesli nie kupisz a ja bede juz w domu to wysle Ci...Ogladalas program na tlc o sukniach slubnych? Mysle,ze warto.. super kiecki pokazuja 
|
Nie oglądałam, ale w takim razie muszę pooglądać 
Cytat:
Napisane przez rendsaid
Wlasnie sciagnelam zdjecie teg ciacha zeby paryzance wyslac i nie wiem czemu ale zapisalam jego zdjecie w folderze 'must have " hahaha
|
Co Tż na to powie
Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec
Mi TŻ przez 7 lat nigdy nie dał kwiatów  I całe szczęście bo bardzo nie lubię 
|
dlaczego nie lubisz kwiatów? Ja je tak uwielbiam, że nawet jak mi Tż chwilę nie kupuje to sama sobie kupuję Uwielbiam w wazoniku jak stoją i jeszcze jak pachną
Cytat:
Napisane przez malwina2208198721
Moim skromnym zdaniem będziesz ślicznie wyglądała w takiej lekko księżniczkowatej sukni, prosta góra i rozkloszowany dół  Do Twojej delikatnej urody będzie idealna. Moją suknię sprzed 2 lat widziałaś, teraz bym wzięła tą z załącznika 
|
Piękna ta z załącznika! I dziękuję za opinię 
Cytat:
Napisane przez zarina_
hej dziewczyny  ale mam do nadrabiania 
później jadę do Zary więc jakbyście coś chciały to pisać 
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------
Celly ślicznotko myślę, że najfajniej będzie Ci w takiej pośredniej sukiene, nie za prostej i nie za wielkiej, ale zdecydowanie jakiejś księżniczce bo jesteś taka drobniutka i w sukience w stylu greckim myślę, że nie wyglądałąbyś do końca jak panna młoda  a wesele ma się tylko raz więc można zaszaleć 
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------
fleurettee hahaha no nie mogeee  jesteś jedyna w swoim rodzaju  ale cieszę się, że randka się udała a skoro było buzi buzi to nie zakończy się na tym spotkaniU 
|
dziękują za opinię
|