Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-07, 16:52   #4370
Cellly
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

Kolejne 10 stron Najgorsze, że nie umiem tak pobieżnie przelecieć. Muszę wszystko przeczytać coście naprodukowały

Surrealplace
dopiero widział zdjęcia w tulipanku. Ale Ci ładnie!

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Celly nikt Cię nie wyrzuci wkońcu jesteśmy tu żeby sobie pomagać.Wklejam Ci zdjęcie mojej sukienki brałam ślub 3 lata temu więc trochę inna moda.
Musiałaś pięknie wyglądać!!!

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Ja jechalam hummerem kiedys i masakra, o fuj i juz mi sie nie podoba:P
Za to terenowe bmw

Celly, jesli nie kupisz a ja bede juz w domu to wysle Ci...Ogladalas program na tlc o sukniach slubnych? Mysle,ze warto.. super kiecki pokazuja
Nie oglądałam, ale w takim razie muszę pooglądać

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
Wlasnie sciagnelam zdjecie teg ciacha zeby paryzance wyslac i nie wiem czemu ale zapisalam jego zdjecie w folderze 'must have " hahaha
Co Tż na to powie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Mi TŻ przez 7 lat nigdy nie dał kwiatów I całe szczęście bo bardzo nie lubię
dlaczego nie lubisz kwiatów? Ja je tak uwielbiam, że nawet jak mi Tż chwilę nie kupuje to sama sobie kupuję Uwielbiam w wazoniku jak stoją i jeszcze jak pachną

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość

Moim skromnym zdaniem będziesz ślicznie wyglądała w takiej lekko księżniczkowatej sukni, prosta góra i rozkloszowany dół Do Twojej delikatnej urody będzie idealna. Moją suknię sprzed 2 lat widziałaś, teraz bym wzięła tą z załącznika
Piękna ta z załącznika! I dziękuję za opinię

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ale mam do nadrabiania
później jadę do Zary więc jakbyście coś chciały to pisać

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Celly ślicznotko myślę, że najfajniej będzie Ci w takiej pośredniej sukiene, nie za prostej i nie za wielkiej, ale zdecydowanie jakiejś księżniczce bo jesteś taka drobniutka i w sukience w stylu greckim myślę, że nie wyglądałąbyś do końca jak panna młoda a wesele ma się tylko raz więc można zaszaleć

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

fleurettee hahaha no nie mogeee jesteś jedyna w swoim rodzaju ale cieszę się, że randka się udała a skoro było buzi buzi to nie zakończy się na tym spotkaniU
dziękują za opinię