Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizazystki w Austrii
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-07, 17:50   #77
amber2046
Zakorzenienie

Dot.: Wizazystki w Austrii

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Dzięki za miłe słowa. Mało kto to rozumie i niektórym sięwydaje że to wszystko takie proste a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej....

Ach strasznei wam zazdroszczę że macie czas i szanse tak pozwiedzać ja sama nie wiem czy kiedyś będę miała okazję tak miło sdpędzić czas z moim Tż. Może kiedyś się uda ale raczej nie prędko. W sumie nic się terraz dla mnie nie liczy jak tylko to żeby móc już zamieszkać razem.

Na pewno jak już zamieszkacie razem będą okazje, żeby pozwiedzać Austrię i nie tylko.
Graz to piękne miasto, centrum tętni życiem. Bardzo nam się podobało. Spacerując po nim zatęskniłam za życiem w większej aglomeracji. Wrzucam kilka zdjęć, głównie autorstwa TŻ-ta.

W przyszły weekend wyruszamy na trzy dni do rodzinnej Łodzi z noclegiem w Bratysławie. Drogę powrotną zamierzamy odbyć w jeszcze wolniejszym tempie m.in przez: Wrocław, Pragę, Monachium i Salzburg. Żadnego z tych miast jeszcze nie widziałam, więc zapowiada się dobra zabawa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5532.jpg (64,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5539.jpg (58,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5545.jpg (73,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5549.jpg (52,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5585.jpg (43,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5649.jpg (46,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5632.jpg (59,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5687.jpg (71,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5501.jpg (43,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5648.jpg (54,1 KB, 8 załadowań)

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując