Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet nie chce sie kochać.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-07, 18:36   #1
cherrylili
Przyczajenie

Facet nie chce sie kochać.

Mam już konto na wizażu, lecz jestem dość znana i jednak bym chciała pozostać w 100% anonimowa. Jestem z TŻ od 2,5 roku (ja 22 lata TŻ 23) ostatnio było bardzo dużo sprzeczek, jak i jedno zerwanie, ale zaraz do siebie wróciliśmy. Lecz TŻ oddalał się ode mnie i od pół roku w ogóle nie chce się kochać. Rozmawiałam, tłumaczyłam że to dla mnie ważne, lecz on odpowiada że seks nie jest mu do niczego potrzebny i jeśli mi się nie podoba to mogę zerwać bo jak widzi to mi tylko na jednym zależy. TŻ niby mnie kocha, lecz czuje złość w obec mnie, spowodowaną tym, że spotkałam się z kolegą na kawie. Nie wiem, czy to przez to nie chce się kochać, czy jest coś innego. Dodam że na tej kawie byłam 1,5 roku temu. Przez ten rok seks jeszcze był, pozniej już z dnia na dzień nie. Dodam jeszcze, że byliśmy na wczasach, mieliśmy dwa łóżka, i ani razu przez 2 tygodnie nie przyszedł do mnie spać, do niczego nie doszło. Wiem że nikogo nie ma, ponieważ wolny czas spędza ze mną. Nie wiem co robic, kocham go, lecz rozmowy nic nie dają, a jest mi przykro że w naszym związku w ogoóle nie ma łożka. Zapomniałam napisac, że wyznał mi, że w ciąż go boli to moje wyjście na kawę. Ale czy to jest normlane aby przez ponad rok nie wybaczyć wyjścia na kawę? a nie zdradę? Czy to ze mna jest cos nie tak, czy z TŻ? co robic? zakończyć ten związek czy czekać na dalszy rozwój wydarzeń? wyznam że już mi nie zależy na nim tak jak kiedyś, i wiem że to jest obustronne. TŻ mowi, że kocha, ale czuje do mnie złość i ból... Nie wiem czy to istotne ale dodam, że kupił mi bardzo drogi prezent na urodziny, PlayStation3.
Bardzo proszę o pomoc, jak ta sytuacją wygląda jak na to patrzy ktoś z boku.
cherrylili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując