2011-08-07, 22:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Dobry na wieczór!!!!!!!!!!
Cos mnie tu ostatnio nie było... nie dane mi było.
A TŻ był na weekend i niespodziewanie znów pojechał na 2 tyg lub dłużej   
Cytat:
Napisane przez gosiulka22
Nattiv mam pytanie do Ciebie, Ty robiłas winietki i też kleiłaś je klejem Magic, nie boisz się że Ci się rozkleją przez rok? bo ja sie zastanawiam nad tym, w zasadzie nie powinny ale wiesz róznie to bywa.. 
|
Moje doświadczenie z klejem Magic jest takie, że na długo pozostaje w niezmienionej konsystencji i mocy klejenia. Nie wiem jak sprawa wygląda z klejeniem np zawieszek na rok przed, ale mam w domu mnóstwo czy to kartek, czy ozdób, które robiłam razem z dzieciakami na warsztatach i dalej wszystko ładnie się trzyma.
Cytat:
Napisane przez jagata
A mogłabyś napisać lub podać linka do przepisu?? Może jutro upiek
Mnie natomiast złapała faza (wszystkiemu winna Trójka) na Maleńczuka & Yugopolis - ostatnia nocka. FANTASTYCZNA melodia i głos Maleńczuka....mmmmmm.... uwielbiam!
|
Pozdrawiam słuchaczkę mojej ulubionej stacji radiowej!!!! 
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__
no ja mam inne zdanie na ten temat. Pewnie i tak teraz przez caly rok będą wyjasniac czy to wkoncu bylo samobojstwo czy nie. Mnie ciekawi tylko ktory polityk bedzie nastepny, ktory zginie w nie do konca wyjasnionych okolicznosciach. Ale masz racje, nie tutaj o tym rozmawiac 
|
Nie no politycy... Dla mnie nie ma niewyjaśnionych okoliczności np. rozbicia samolotu.
A Lepper) cóż... niech spoczywa w pokoju.
Teraz zacznie się kolejna szopka, kolejne komisje śledcze, kolejne pieniądze podatników zostaną zmarnowane, dalej pewni politycy będą sie wzajemnie nienawidzić i siać nienawiść między Polakami.
Najgorsze jest to, że nasze szanowne i kochane społeczeństwo z pewnymi osobami na czele we wszystkim widzi jakiś cholerny spisek.
Macie rację dziewczyny, szkoda gadać!!!!
Mam niedobór herbaty, więc zmykam coś zaparzyć i później wracam dalej nadrabiać... Wy gaduły!!!!!!
|