Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 08:23   #650
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Dzień dobry

HAHA! Nieźle Was wystarczyłam. Ja rozumiem, że wyglądam średnio, ale.. żeby aż tak! Żeby aż wszystkie wymiotło.

Oj ciężkawo mi się dzisiaj wstawało.
Pogoda się klaruje, więc jest nadzieja na przyjemne popołudnie.

TŻ dzisiaj po pracy dalej majsterkuje (ze 3-4 dni to jeszcze potrwa), więc i ja mam w planach jakoś zorganizować sobie czas.
Obiadzio jem w pracy (TŻ też) więc nie muszę do domu pędzić.
Za to mam przymusową wizytę w banku, a właściwie w dwóch. Poza tym muszę kupić soczewki i chcę przejść się po punktach z telefonami, gdzie zdejmują simlocki.
TŻ dostał nowy telefon w pracy, więc ja mogę zaopiekować się tym którego używał do tej pory. Bardzooooooo mi to na rękę muszę przyznać, bo ten co mam jest fatalny, np. sam dzwoni! Zwyczajnie, mam go dość!

Gardło mnie coś pobolewa. Znów?

Robię co mam robić raz dwa i... zaczynamy przeprowadzkę. Jakby mało było tego, że miejsce będę mieć fajniejsze, to jest super nowe biurko dostanę.
W końcu koniec z gratem w którym musiałam otwierać drzwiczki nożyczkami. Taaaaaaak! takie PRLowskie cudo miałam.

Przywołuję Kash i Aaby! Ja rozumiem urlopy, morza, honeymoony i inne śmieci, ale... koniec tej sielanki!! WRAAAAAAAAAAAAACAĆ!!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-08-08 o 09:45
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora