Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 09:05   #3410
rudominka
Raczkowanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Doświadczone dziewczyny, jak mniej więcej liczyć ile ciuszków potrzeba będzie w tych początkowych tygodniach-miesiącach? Rano przebieram dziecko i jesli się nie pobrudzi np od kupki czy tym podobne to przebieram je ponownie dopiero po kąpaniu w czyste ciuszki? Jak to było u Was? Wiem, że to pewnie głupie pytanie, ale chciałam sobie mniej więcej nakreślić ile będę potrzebowała ciuszków na jeden dzień / tydzień.....
Jak nie będzie żadnych atrakcji, to przebieranie tylko po kąpieli, nasi cały czas chodzili w bodziakach, śpiochach, pajacykach, bez żadnych przebieranek w ciągu dnia. ALE jak napisała glamourous: kupka może wyjść górą, albo bokiem, albo dziecię może ulewać i wtedy nie ma mocnych. Przy moim młodszym codziennie nastawiałam pranie, bo ulewał kilka razy po każdym posiłku (przed odbiciem, po odbiciu, w trakcie spania, po spaniu...) i w kółko coś było mokre Z 10 kompletów pewnie się przyda, zależy też, jak często będziesz prać. Zawsze można więcej dokupić...

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Dziś szczególny dzień Mamy z TŻ bawełnianą rocznicę ślubu czyli 2 latka już po.
Gratulacje Wszystkiego naj

Liczenie ruchów - jeśli trzeba liczyć, to: 10 min po posiłku - czy w ciągu jednej godziny jest więcej niż 10. Ale to chyba jeszcze nie teraz... Mi dopiero kazali liczyć jak byłam ze starszym po terminie porodu...

Edytowane przez rudominka
Czas edycji: 2011-08-08 o 09:07
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora