2011-08-08, 12:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
to jeszcze taka mała rada ode mnie - pilnuj teraz tego kształtu  bo jak go zastawisz na długo "żeby urosły" to mogą zacząć się krzywić itp. Delikatnie ale piłuj na bieząco - dłużej schodzi, ale w gruncie rzeczy wychodzi na lepiej. Wg mnie....
Tak lakier mam  malowałam nim vintage 
ile masz warstw? ja chyba 4 dawałam....
i fakt, zielony jest, teraz dużo lepiej kolor widać 
|
dziekuje za rady, ale nadal jest zle, nie umiem im nadac takiego samego ksztaltu, ani na pomalowanych ani na golaskach, chyba musze je duzo skrocic, zeby widziec co ja robie faktycznie...
dawalam 2warstwy na tych 2pierwszych zdjeciach, na nastepny dzien domalowalam jeszcze jedna, czyli lacznie 3warstwy (zdj z wczoraj)
a dzisiaj chcialam zrobic golaskow, ale oto kto mi wciaz przeszkadzal i wskakiwal na kolana, proszac o zabawy i probujac sciagnac ze mnie pizame
odzywka miala mi posluzyc, do dobrego ulozenia palcow, ale jak widac nie mialam szans...
289SSCAM2.jpg
pozniej bylo jeszcze gorzej, glowka i lapki bacznie obserwowaly moje i taki oto efekt...
289SSCAM1.jpg
kiedy juz sie zdenerwowalam, ze nic nie widac, na szybko cyknelam dwie fotki, wiec kolor, ostrosc plus "cos" czerwonego na najmniejszym, nie pytajcie co to jest bo nie wiem...
SDC19022.jpg SDC19015.jpg
Cytat:
Napisane przez sabbatha
ha na koncercie Erykah Badu bylo bosko, Diva oczywiscie sie godzine spoznila jak to ona ;-) a deszcz na jej koncert przestal padac 
|
szczesciara
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
|
|
|