Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-08, 12:31   #2970
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. VI + przeogromna dawka plotek :)

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
to jeszcze taka mała rada ode mnie - pilnuj teraz tego kształtu bo jak go zastawisz na długo "żeby urosły" to mogą zacząć się krzywić itp. Delikatnie ale piłuj na bieząco - dłużej schodzi, ale w gruncie rzeczy wychodzi na lepiej. Wg mnie....

Tak lakier mam malowałam nim vintage
ile masz warstw? ja chyba 4 dawałam....
i fakt, zielony jest, teraz dużo lepiej kolor widać
dziekuje za rady, ale nadal jest zle, nie umiem im nadac takiego samego ksztaltu, ani na pomalowanych ani na golaskach, chyba musze je duzo skrocic, zeby widziec co ja robie faktycznie...

dawalam 2warstwy na tych 2pierwszych zdjeciach, na nastepny dzien domalowalam jeszcze jedna, czyli lacznie 3warstwy (zdj z wczoraj)

a dzisiaj chcialam zrobic golaskow, ale oto kto mi wciaz przeszkadzal i wskakiwal na kolana, proszac o zabawy i probujac sciagnac ze mnie pizame

odzywka miala mi posluzyc, do dobrego ulozenia palcow, ale jak widac nie mialam szans...
289SSCAM2.jpg

pozniej bylo jeszcze gorzej, glowka i lapki bacznie obserwowaly moje i taki oto efekt...
289SSCAM1.jpg

kiedy juz sie zdenerwowalam, ze nic nie widac, na szybko cyknelam dwie fotki, wiec kolor, ostrosc plus "cos" czerwonego na najmniejszym, nie pytajcie co to jest bo nie wiem...

SDC19022.jpg SDC19015.jpg

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
ha na koncercie Erykah Badu bylo bosko, Diva oczywiscie sie godzine spoznila jak to ona ;-) a deszcz na jej koncert przestal padac
szczesciara
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora