2011-08-08, 15:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotnice ,pod każdym względem . Tu wypłaczcie wszystkie żale
Cytat:
Napisane przez helsinka
Dzięki za przyjęcie 
W Finlandii jest idealny dla mnie klimat. Latem mam alergię na pyłki, a słońce podrażnia mi skórę (atopowe zapalenie skóry), a tam skończyłoby się swędzenie rąk, łzawienie oczu, alergiczny katar
Ja nigdy nie miałam dobrego kontaktu z mamą. I to się już raczej nie zmieni. W ogóle mam taką "zapsutą" rodzinę, dlatego też wybrałam szkołę z internatem. Chciałabym już skończyć naukę i żyć własnym życiem. Z dala od domu i być w końcu szczęśliwą 
|
Też tak kiedyś myślałam , miałam do mojej mamy wszystko za złe ... Ale z czasem się to zmieniło ( też jestem w twoim wieku ) 
Cytat:
Napisane przez Demi93
Nooo, oprócz mnie, Samanthy7 i chyba kilku innych dziewczyn 
|
Coraz więcej tu weg  
Cytat:
Napisane przez Demi93
Noooo, nie kupuje kosmetyków testowanych na zwierzętach, klikam w pusta miskę, zawożę jedzenie do schroniska i podpisuje petycje
Moze jakos trafie do tego nieba 
|
Gdybym ja tak robiła na pewno nie trafiłabym do nieba . Za dużo złych rzeczy robię .
Cytat:
Napisane przez Rarita
No ja może jakoś strasznie pro-zwierzęca nie jestem, po prostu nie jem mięsa, nie noszę skór/futer, ale często mam wrażenie, że mogłabym robić więcej...
Ja aktualnie nie mam żadnych zwierząt, bo w domu nie miałby się kto nimi zająć pod moją nieobecność, a w akademiku jest zakaz trzymania zwierzaczków...
Ale jedna dziewczyna ode mnie z korytarza nielegalnie przechowuje trzy chomiki, rybki i żabę - i jakoś żadna jej współlokatorka nie wytrwała dłużej niż miesiąc
|
Ona tych współlokatorów wykańcza czy te zwierzaki ? 
Cytat:
Napisane przez zielone_oko
Łoo masakra
Ja mam jednego psa - prezent od eksa..
|
Ja mam też jednego pieska , a raczej suczkę . Przywiezioną jeszcze przez moją mamę jak pracowała w dużej firmie . Siedziała pod zakładem przez 3 dni i była karmiona przez ochroną
A co do relacji rodzice - dziecko . To u mnie jest najlepsze z mamą , bo ojciec mnie denerwuje . Chociaż moi niektórzy znajomi zazdroszczą mi wyluzowanych rodziców . Ale ja jakoś tak nie patrze na nich pod względem wyluzowanych .  
|
|