Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-08, 18:24   #162
malwina2208198721
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość

surrealplace
kolor ma piękny
Malwinka za zdjęcia studiowej to przez to, że lubię Mołek
Jestem w szoku co tu się wyrabia jak ludzie śpią.

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
ile jeszcze będziecie wklejać tą marynarke chcecie żebym miała zawał czy jak muszę ją dorwać
Litości nie mają

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
wybaczcie offtopa
dziewczyny pomocy!!!! zapomniałam, że na dziś na 13 mam fryzjera na próbną fryzurę na ślub mojego brata i nie mam w ogóle żadnego pomysłu ja mam proste ja drut włosy i śliskie i kiepsko się trzymające nawet gumki do włosów i jedyne wariacje jakie miałam kiedykolwiek na głowie to loki, a bym chciała jakieś upięcie chyba właśnie z lokami, nie wiem czy koka nie wiem w czym byłoby mi dobrze i nie zdąrzyłam się zasnatowić sukienkę będę mieć mocno rozkloszowaną do pól łydki z szarej koronki, u góry dość duży dekolt i delikatne rękawki z samej koronki a z tyłu duże wycięcie na plecach V.
zdjęcia w prostych włosach, lokach i bez grzywki
co myślicie, może jakieś inspiracje? bo oglądam zdjęcia w necie i nic mi się nie podoba
Ja się wyłamię i napiszę, że najbardziej podobasz mi sie z grzywką i w prostych włosach Ta fryzurka fryzjerowa nie do końca mi się podoba, ale do dekoltu na plecach będzie całkiem całkiem

Ja też potrzebuję fryzury na wesele, ale problem mam nieziemski Podobają mi się takie jak w załączniku, ale nie wiem czy mi pasują

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
jeden wątek na tydzień
Szaleństwo

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Witam w już nowym wątku po dłuuugiej (od środy) przerwie

Ledwo żyję bo miałam młyn w pracy, ale teraz już się uspokoiło więc spokojnie powracam na wątek
Witamy, witamy

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość

nie mogę pic ani jesc przed komputerem bo zejde z tego świata szybciej niż mi się wydaje
Lunus rządzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg heidi-klum[1].jpg (27,4 KB, 28 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora